• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
Gaziantep'te soba zehirlenmesi: 2 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde bir evde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Şenel Tekoğlu (65) ve Besey Vural (63) hayatını kaybetti.

Olay, Şehitkamil ilçesinin Eydibaba Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, evde yalnız yaşayan Besey Vural, komşusu olan ve kendisi gibi yalnız yaşayan Şenel Tekoğlu'nu ziyarete gitti. İki kadını da telefonla arayan ancak ulaşamayan yakınları, endişelenerek Tekoğlu'nun evine gitti.

İçeri giren yakınları Tekoğlu ve Vural'ı hareketsiz halde bulunca durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Haber verilmesi üzerine eve gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Tekoğlu ve Vural'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaşlı kadınların cenazeleri otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopsi işlemlerinin ardından Tekoğlu ve Vural'ın sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlendi.

Tekoğlu ve Vural'ın cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere ailelerine teslim edildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir