• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Şahin: Bu başarı hepimizin başarısıdır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına yüzde 54 oyla yeniden seçilen Fatma Şahin, ilk mesai gününde belediye çalışanları ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Saat 11.00 civarında belediye binasına gelen ve ilk mesai gününde belediye çalışanları ve vatandaşlar tarafından karşılanan Şahin'in üzerine kırmızı güller serpildi. Şahin, sevgi gösterisi karşısında duygulu anlar yaşadı.

Seçimde en yakın rakibi olan DSP'nin adayı Celal Doğan'a yüzde 28 fark atarak yüzde 54 oyla tekrar seçilen Şahin, Büyükşehir Belediyesi protokol girişinde düzenlenen karşılama töreninde belediye çalışanları ve vatandaşlara seslendi.

Gazianteplilerin gönül belediyeciliğinde yükselen Gaziantep'e oy verdiğini dile getiren Şahin, halkın istikrar, güven ve kardeşlikten yana oy kullandığını söyledi.

Şahin, "Bugün bu başarıda; bir aile olduysak, bir ve beraber olduysak, bu başarının bir başkanın başarısı değil aile olmanın başarısıdır. Bugün Büyükşehir Belediyesi olarak bunu ispatladık. Her bir kardeşim, genel sekreterimden, şu anda hizmet veren çaycı kardeşime kadar hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizin gibi yol arkadaşlarından, basiretiniz için vefanız için kardeşliğiniz için bu zor coğrafyada bu zor dönemde dağ gibi arkamızda durduğunuz için Allah hepinizden razı olsun." dedi.

"Tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum"

Tüm Gazianteplilere teşekkür eden Şahin, "Bu bir takım oyunu ve ben bu ailenin, bu takımın gücüne inandım. Hamd olsun yüce mevlam milletimize karşı bizi mahcup etmedi. Sizler arkamızda çok sağlam durdunuz. Sizin huzurunuzda tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. 3 Kasım'dan bu yana 15 defa bizi birinci çıkardılar. Oy veren vermeyen bütün hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu sonuç bize şunu gösterdi. Sayenizde 'sayın başkanım değil benim başkanım' olduk. Bu zor dönemde 2 bin yıllık kardeşliğimize inandık, bir Gaziantep modeli oluşturduk. Birileri fitnede, dedikoduda yarışmaya çalışırken biz işimizle projelerimizle yarıştık. Hemşerilerim, projelerimize, kardeşliğimize, gönül belediyeciliğimize 'durma yok yola devam' diyoruz." ifadelerini kullandı.

"Üzerimizdeki emanetin ve sorumluluğun farkındayız"

"Kazanan Gaziantep, kazanan hemşerilerim oldu" diyen Şahin, "İlk dönem bizim için çok önemliydi. Ama şimdi geçmiş döneme göre üzerimizde daha fazla bir sorumluluk var. Bugün yeni bir 'bismillah' diyoruz. Üzerimizdeki emanetin ve sorumluluğun farkındayız. Halkımıza verdiğimiz bütün sözleri yerine getirmek için bu ekibe güveniyorum, sizlere güveniyorum. Beyannamemizde verdiğimiz 2023'de, 2040'daki Gaziantep'imiz için yapacak çok işimiz, gidecek çok yolumuz var. Ama sizin gibi dostlar, sizin gibi çalışma arkadaşlarımızı olduğu sürece Allah bizi mahcup etmeyecektir. Gaziantep kazanacak, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kazanacak, hemşerilerim kazanacak, kardeşlik kazanacak, bunu birlikte kazandıracağız. Çocuklarımız için geleceğimiz için yeniden yollara çıkma günü diyor, Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum." şeklinde konuştu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir