• DOLAR 32.85
  • EURO 35.305
  • ALTIN 2453.715
  • ...
Midyatlılar seçimin hayırlı olmasını diledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Midyat'ta seçime büyük rağbet gösteren seçmenler yağmurun dinmesinden sonra sandıklara akın etti. Yaşlı ve tekerlekli sandalyede oy kullanmaya gelenlere yetkililer yardımcı oldu.

Oylarını kullanan vatandaşlar gazetecilere yaptıkları açıklamalarda seçimin Midyat ve ülke için hayırlı olmasını temennisinde bulundular.

HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanı İsa Altunkaynak, seçimin bir günlük olduğunu hemen ertesinde bütün siyasilerin halkın hizmetinde olması gerektiğini ifade etti.

Altunkaynak, "31 Mart yerel seçimlerin Midyat'ımıza, ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Bu seçimlerin kardeşlik getirmesini temenni ediyoruz. Bugün seçim bitecek ve yarın halkımızın içinde olacağız. Önemli olan kardeşliğin devam etmesi, birbirimizi ötekileştirmeden huzur ve kardeşlik içerisinde bir toplumun oluşması için yarından itibaren bütün siyasi partiler kollarını sıvayarak kazanan veya kazanmayan herkesin hizmet aşkıyla meydanlarda olmasını temenni ediyor ve istiyoruz. Önemli olan, kardeşliktir, huzurdur ve barıştır. Başka bir şey değildir." ifadelerini kullandı.

Sandıkları dolaşan eski Milletvekili Nihat Eri ise, "Halkımız sandığa yoğun rağbet gösteriyor. Katılım yüzde 50 civarında. Ama ileriki saatlerde daha çok artacağını ümit ediyoruz. Midyat, Mardin ve ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olur inşallah." diye konuştu.

Ömer Gündüz, "Oyumuzu kullandık. Hayırlı olsun. İslam ve ülkemiz her zaman kazansın istiyorum." dedi.

İlk defa oy kullanacağını ve çok heyecanlı olduğunu belirten Merve Toprak da seçimin hayırlı olmasını diledi. (Süleyman Tunç-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir