• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
Hasta Yatağı İle Rahat Bir Tedavi Süreci
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tedavi sürecini yatakta geçirmesi gereken hastalar için özel olarak üretilmiş olan hasta yatakları, daha rahat bir tedavi süreci geçirilmesini sağlıyor. Uzun süreli yatması gereken hastalar ya da tedavi sürecinin bir kısmı yatakta geçecek hastaların kullanımına da uygun birçok hasta yatağı çeşidimiz bulunuyor. Kişilerin istekleri ve hastaların rahat kullanımı için tercih edecekleri birçok fonksiyonu bir arada barındıran hasta yataklarımız da mevcuttur. Otomatik hasta yatakları tek, iki, üç ve dört gibi daha fazla motor sayısına sahip çeşitlerden oluşuyor. Yatağın motor sayısı arttıkça sahip olduğu fonksiyon da artıyor.

Hasta Yatağı Kiralama Fırsatları

Tedavisi uzun sürecek hastalar için hasta yatağı satın alınabildiği gibi aynı zamanda tedavisi belirli bir süre yatakta geçecek hastalar için de hasta yatağı kiralama işlemi yapılabiliyor. Hasta yatağı fiyatları satın alma ya da kiralama işlemlerinde yatağın fonksiyon özelliklerine göre değişiyor. Hasta yatağı kiralama sayesinde yataklı tedavi süreci bittiğinde yatak boşa yer kaplamamış oluyor. Hastaların hastalık derecesine ya da hareket kabiliyetine göre de fonksiyon seçimleri yapılabiliyor. Baş ya da ayak kısımlarının hareket edebildiği kumandalı ya da otomatik hasta yatağı çeşidi bulunuyor. Bu elektrikli hasta yatakları ayrıca yatağın yükseltilip alçaltılmasına da olanak tanıyor. Bu sayede kendi başına hareket edebilen hastalar yatağa rahatça erişim sağlayabiliyor. Ayrıca bir hasta bakıcı tarafından bakımı yapılan ağır hastalarda, yatağın yükseltilebilmesi sayesinde hasta bakıcının da işi kolaylaşıyor. Otomatik hasta yataklarımızın yanı sıra el ile yatağın şekil alması sağlanan manuel hasta yataklarımız da bulunuyor.

Hasta Yatağı Hangi Durumlarda Kullanılır?

Ciddi dereceye sahip yanıklarda, ağır bir cerrahi operasyon geçirmiş hastalarda, ayağı ya da boynu kırılmış hastalarda, felç ya da komaya girmiş hastalarda hasta yatağı en elzem medikal ürünlerdir. Bunun yanı sıra hareket kabiliyeti kısıtlı olan yaşlıların gece yatarken ya da oturup kalkarken kendini güvende hissetmesi açısından hasta yatağı kullanımı mümkündür. İleri teknoloji ile üretilen hasta yatakları bir kumanda ile hastaların vücudunu bazı bölümlerini hareket etmesi veya yükseltilip alçalması ile oturma ya da yatma pozisyonuna insan yardım olmadan gelmesine olanak sağlayan özel mekanizmalara sahiptir. Bu tarz bir hasta yatağı arayışı içindeyseniz firmamızla iletişime geçerek hasta yatağı fiyatları konusunda özel teklifi alabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir