• DOLAR 32.392
  • EURO 34.816
  • ALTIN 2394.384
  • ...
​Bakan Gül, Gaziantep'teki yatırımları inceledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Seçim çalışmaları kapsamında memleketi Gaziantep'te bulunan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, kentte inşaatı süren Şahinbey Kültür ve Kongre Merkezi, 25 Aralık Anadolu Lisesi ve spor salonu ile olimpik yüzme havuzu inşaatlarını gezdi.

İlk olarak Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi’ne inşa edilen Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük kongre merkezi olan Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Merkez ile ilgili Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’ndan bilgi alan Bakan Gül, yaptığı incelemenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Gül, Şahinbey ilçesine kazandırılan en önemli projelerden sadece biri olan Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi’nin görkemli mimarisi ve çok fonksiyonlu olma özelliğiyle Gaziantep’in ve çevre illerin birçok sosyal kültür organizasyonuna ev sahipliği yapacağını söyledi.

Gül, “Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi’ni, yerinde görerek çalışmaları inceldik. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür edip, tebrik ediyorum. Gaziantep’e katma değer katacak çok güzel bir merkez olmuş. Salonların, binanın ferahlığı belediyemizin çalışanları tarafından büyük bir emekle projenin çizilmesi ve bu hizmetin sunulması bizleri ayrıca heyecanlandırdı. Gaziantep’te ve bölgede yapılacak olan kongre ve kültür faaliyetlerine ev sahipliği yapacak. Gaziantep’i cazibe merkezi haline getirecek, önemli bir katkı sağlayacaktır. Bu yapıdaki güzellik Gaziantep’in geldiği vizyonu ortaya koyuyor. Ülkemizdeki sayılı kongre ve kültür merkezlerinden birisi olacak. Bu güzel eserden dolayı Gaziantepli ve Şahinbeyli hemşehrilerim adına başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakan Gül, daha sonra 25 Aralık Anadolu Lisesi ve spor salonu ve olimpik yüzme havuzu inşaatlarını gezdi.

Bakan Gül’e Vali Davut Gül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve diğer yetkililer katıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir