• DOLAR 32.446
  • EURO 34.771
  • ALTIN 2441.168
  • ...
Kaddumi`nin Eşi Erdoğan İle Görüştü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Suriye`de tutuklu bulunan Filistinli gazeteci Beşar Fehmi Kaddumi`nin eşi Arzu Kaddumi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Arzu Kaddumi, Dolmabahçe`deki Başbakanlık Çalışma Ofisi`nde Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kaddumi, içinde bulundukları durumu anlatmak için Başbakan Erdoğan`dan randevu talebinde bulunduklarını ve oğlu Enes Kaddumi ile birlikte görüştüklerini belirtti.

Başbakan Erdoğan`a 96 günlük süreci anlattığını ve Erdoğan`ın kendilerini sabırla dinleyerek, elinden geleni yapacağını açıkladığını ifade eden Kaddumi, bu vakte kadar Dışişleri Bakanlığı`nın desteğini gördüklerini dile getirdi.
Kaddumi, ``Başbakan Erdoğan, yapılabilecek ne varsa yapmaktan geri durmayacaklarını söyledi`` dedi.

``Bana para teklifi gelmedi``

CHP Milletvekili Refik Eryılmaz`ın açıklamalarına ilişkin soru üzerine Kaddumi, şunları söyledi:
``Gerek muhaliflerden gerekse başka taraftan, `Beşar Kaddumi elimizde` veya ona ulaşmak için `şu kadar para istiyoruz` gibi bir teklif bana hiçbir zaman gelmedi. Ancak Beşar`ın ailesi Kudüs`te yaşıyor. Kudüs`teki ailesine, `şu kadar para verirseniz Beşar`ı getiririz` gibi teklifler oldu. Ayrıca El-Hurra kanalı aracılığıyla da bu şekilde teklifler oldu. Ancak bunlara hiçbir şekilde itibar edilmedi. Şu şekilde; aranan numara tekrar arandığında cevapsız kaldı.``
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir