• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Siyonistler Müslümanların Dağınıklığından Güç Alıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Siyonist İsrail`in Gazze`de yaptığı katliamı lanetleyen Gaziantep İhlâs İlim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği (İhlâs-Der), tüm Müslümanları katil İsrail ve ABD`ye karşı birlik olmaya çağırdı.

Dernek adına basın açıklaması yapan İhlâs-Der yönetim kurulu başkanı Mahmut Özdemir, "Yaklaşık 70 yıldır Siyonistlerin İşgal ve zulmü altında olan Filistin halkını yine tüm dünyanın gözleri önünde katlediliyor, katledilmeye devam ediyor" dedi.

Siyonist İsrail ve destekçisi katil ABD`ye karşı tüm Müslümanlara birlik çağrısı yapan Özdemir,"İsrail, AB ve ABD eliyle dünyanın her tarafından Müslümanların kanı akıtılıyor. Akıtılan kanın, devam eden zulmün ve sömürünün bitmesi için Filistin halkına yararlı olabilmek için tüm Müslümanlar ortak hareket etmeli. Bu noktada en büyük görev ise sivil toplum kuruluşlarına düşüyor; İsrail AB ve ABD bu katliamları Müslümanların dağınıklığından güç alarak yapıyor" ifadelerine yer verdi.

Özdemir, ayrıca Siyonist İsrail vahşetlerinin her zaman hatırda kalması için belirli bir günün "İsrail`i lanetleme" günü ilan edilmesini de istedi. (Şefik Mert- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir