• DOLAR 32.472
  • EURO 34.704
  • ALTIN 2436.423
  • ...
Bingöl Sağlık-Sende Görev Değişimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Özel nedenlerden dolayı Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanlığı görevinden ayrılan Nedim Hant`ın yerine Sağlık-Sen Bingöl Teşkilat Sekreterliği görevini yürüten Bilal Arslan oy birliği ile getirildi.

 

Görev değişimiyle ilgili açıklamada bulunan Hant, neredeyse sıfırdan aldıkları sendikayı bugünlere kadar alınlarının akıyla bu günlere getirdiklerini ifade ederek \"Bazı özel nedenlerimden dolayı Başkanlık görevimi bırakıyorum. Sağlık-Sen`in büyüyüp gelişmesinde önemli rol oynayan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma, ilçe ve işyeri temsilci arkadaşlarıma, üyelere ve yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyor, Bilal Arslan başkanıma da yeni görevinde başarılar diliyorum\" dedi.

 

Sağlık  SenBingöl Şube Başkanlığı görevine yeni seçilen Bilal Arslan da şu açıklamalarda bulundu: \"Yükseklerden almış olduğumuz sendikal mücadele bayrağını inşallah yükseklerde tutmaya devam edeceğiz. İlimizin, özellikle de sağlık camiamızın gelişmesi konusunda olabildiğince çalışacak, adil ve mesut yarınlar için çaba harcayacağız. Nedim Hant başkanıma bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaları nedeniyle çok teşekkür ediyor, yeni görevinde de kendisine başarılar diliyorum\" (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir