• DOLAR 32.589
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2459.246
  • ...
Silvan Devlet Hastanesi Yönetimi Değişti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Silvan Devlet Hastanesinde Başhekim, Başhekim yardımcısı, İdari Mali İşler Müdürü ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü değişti.

Yapılan değişiklikle hastane Başhekimliğine Op. Dr. Serdar Ferit Toprak, Başhekim Yardımcılığına Uz. Dr. Eşref Araç, İdari Mali İşler Müdürü Mehmet Selim Akçaran ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Melahat Yakut, Hastane Müdür Yardımcılığına Veysel Bazancır, Hamdüsena Tanrıverdi getirilirken, Sağlık Grup Başkanlığına ise Mehmet Can Ensari getirildi.

2 Kasım`da göreve gelen Başhekim Op. Dr. Serdar Ferit Toprak, \"Silvan`a gelmeden önce Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinde uzman hekimdim. Silvan`ı isteyerek tercih ettim. Silvan`da Başhekim olmadan önce Kulak Burun Boğaz (KBB) da görev yapıyordum. Başhekimliğe getirildim. Buradaki ilk hedefim hastanemizdeki kaliteyi arttırmak, eldeki imkânlar dahilinde iyi hizmetler vermek. Hastanemizde eksik kadrolar var, Kadın Doğum ve Çocuk doktor sayısını arttırmak. Silvanlıların başka yerlerde tedavi olmalarını önlemek ve mağdur edilmemeleri için tüm iş ve işlemleri ilçemizde yapacağız\" dedi.

Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Silvan Devlet Hastanesinde Başhekim Yardımcısı olarak göreve başlayan Uz. Dr. Eşref Araç ise, \"Hastanemizin fiziki şartları kötü öncelikle acil ve diyaliz servislerindeki eksikleri gidermeye çalışacağız. Yeni yapılacak olan hastane binamızda fiziki eksileri gidermek için gece gündüz demeden çalışacağız\" dedi. (Yusuf Batı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir