• DOLAR 32.583
  • EURO 35.063
  • ALTIN 2459.274
  • ...
Tarımın Kalbi Yarın Adana`da Atacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen \"6. Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı\" ile \"6. Seracılık, Bahçecilik, Fidancılık, Tohumculuk, Çiçekçilik ve Teknolojileri Fuarı\", yarın 12.00`da start alacak. TÜYAP Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi`nde gerçekleşecek fuar, beş gün süreyle ziyarete açık kalacak.

Tarım Fuarı ile tarım sektöründe bakışların Adana`ya çevrileceğini belirten TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Fuarla birlikte tarım makineleri sektöründe satışların yılın son iki ayında artmasını beklediklerini söyledi.

Tarım sektörünün heyecanla Adana Tarım Fuarı`nı beklediğini belirten Ersözlü, \"Fuara 300`ün üzerinde firma katılacak. 40 bin metrekare alanda hazırladığımız fuarımıza katılım çok iyi ve buna paralel olarak 125 bin ziyaretçi bekliyoruz. 40 ilden bin civarında otobüsle ziyaretçi getireceğiz. Ayrıca 22 ülkeden gelecek iş adamlarını Adana`da ağırlayacağız. Dolu dolu bir etkinlik programı hazırladık, herkesin fuarımızdan memnun ayrılacağını umuyoruz\" şeklinde açıklamalarda bulundu. (Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir