• DOLAR 32.536
  • EURO 34.95
  • ALTIN 2454.544
  • ...
Lise öğrencisinin katil zanlıları yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde babasının tuhafiye dükkânına giderken uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki lise öğrencisi Mehmet Ali Dinç'in katil zanlısı oldukları belirtilen biri çocuk 2 şüpheli gözaltına alındı.

Şahinbey ilçesinin Barak Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddialara göre, lise ikinci sınıf öğrencisi Mehmet Ali Dinç, evden babasına ait tuhafiye dükkânına giderken yolda karşılaştığı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bıçaklı saldırıya uğramış ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede ise yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından kaçan şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için başlatılan çalışma kapsamında olay yeri çevresindeki güvenlik kameralarının kayıtları incelendi. Kayıtlarda şüphelilerin İ.K. (20) ve A.T. (15) olduğu belirlendi.

Şüpheliler, evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Evde yapılan aramada, olayda kullanılan bıçak ele geçirilirken, şüphelilerin emniyetteki ifadelerinde ise Dinç'i kendilerine yan baktığı için öldürdüklerini söylediği öğrenildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir