• DOLAR 34.283
  • EURO 37.486
  • ALTIN 2905.34
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 13 Kasım 2012 Salı günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

BATMAN BASIN.COM; `İSRAF HAYAT DENGESİNİ ALT ÜST EDER`
İmam Hatip-Der Genel Başkanı Molla Osman Teyfur, israfın ekonomik bir eşyanın boş yere harcanması olduğu kadar insanın Allah karşısında haddi aşması olan bir davranış olduğunu vurguladı.

`Öğretmen Arkadaşlarımıza Yapılan İnceleme Kabul Edilemez`
Eğitim Bir Sen Batman Şubesi Yönetim Kurulu adına açıklama yapan şube başkanı M.Şafi Özperk, eğitimciler hakkında bakanlık müfettişlerince yürütülen incelemenin kabul edilemeyeceğini belirterek, hiç bir hukuki dayanağı olmayan bu uygulamadan vazgeçilmesi gerektiğini kaydetti.

BATMAN UMUT GAZETESİ; `KÖYÜ SEL BASTI`
Batman Bıçakçı Köyü`ne Bağlı Selamet (Gurgure) Mezrası, kısa süreli yağan sağanak yağmura teslim oldu.

`Esrar Operasyonu; 8 Gözaltı`
İL Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından 2 gün içinde yapılan operasyonunda 3 kilo 839 gram esrar maddesi ele geçirilirdi. Olaya karışan, 8 kişi de gözaltına alındı.

BATMAN PUSULA GAZETESİ; `ŞİDDETLİ YAĞMURDA TRAFİK FELÇ ETTİ`
Dün aniden bastıran şiddetli yağmur yaşamı olumsuz etkiledi. Yolda biriken yağmur nedeniyle trafik felç oldu. Vatandaşlar yolun karşısına geçmekte zorlandı.

`Hırsızlığa Karşı Caydırıcı Çözüm`
Son zamanlarda kent merkezinde ev ve işyerlerine yönelik artan hırsızlık olaylarına karşı vatandaşlar, kuru sıkı tabanca ve havalı tabanca bulundurarak önlem alıyor.

BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ; `TÜPÇÜ MOTOSİKLETİ KAZA YAPTI: 1 YARALI`
Batman`da mutfak tüplerini evlere ulaştırmak amacıyla dizayn edilmiş motosiklet ile bir otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

`Yol Kenarında `Alem`e Tepki`
Batman`da halkın gidiş geliş güzergahlarını mesken edinen içki ve madde bağımlılarından rahatsız olan vatandaşlar sıkıntılı durumlara son verilmesini istedi.

BATMAN POSTASI GAZETESİ; `SORUŞTURMA İLE İLGİLİ BİLGİMİZ YOK`
Okul müdürlerinin fişlendiği iddialarıyla ilgili açıklama yapan Batman milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, Soruşturma ile ilgili bilgilerinin olmadığını belirterek \"Söz konusu İdari Soruşturma Milli Eğitim Bakanlığı Deneticileri tarafından yürütülmektedir.

`Köy Sular Altında`
Batman Bıçakçı Köyü`ne Bağlı Selamet (Gurgure) Mezrası, kısa süreli yağan sağanak yağmura teslim oldu.

BATMAN GAZETESİ; `VALİ`DEN CEVAP GECİKMEDİ:`
\"Her türlü yanlışlığa müdahale edilir\" Vali Yılmaz Arslan, Belediye Başkan vekili Serhat Temel`in Almanya`da yaptığı açıklamaya yazılı cevap vererek Belediye Başkan vekili Serhat Temel`in konuyu yeterince araştırmadan yanlış bilgiler ile konuştuğunu iddia etti.

`Köyü Sel Bastı...`
Bıçakçı Köyü`ne bağlı Selamet Mezrası, kısa süreli yağan sağanak yağmura teslim oldu. Bıçakçı Köyü`ne bağlı Selamet Mezrası, aşırı yağmurlardan dolayı evler ve tarlalar zarar gördü.

BATMAN BARIŞ GAZETESİ; `Mardin Nasıl Büyükşehir Oldu?`
Merkez Nüfusu 90 bin civarında olan ve merkeze bağlı köy ile beldelerle 140 bini geçemeyen Mardin, Büyükşehir oldu. Batman merkez nüfusu 350 bin ve merkeze bağlı köy ile beldelerle 400 bine dayanan Batman bu yasadan yararlanamadı.

``İdam` Tartışmaları Alevlendi`
Dün gazetemizde yer alan `idam` tartışmaları ve Batman Barosunun açıklamalarından sonra İnsan Hakları Derneği (İHD) Batman Şubesi`de konuyu değerlendirdi.

BATMAN MEDYA GAZETESİ; `MAHALLELİ ÇÖZÜMÜ BULDU`
Mahalle sakinlerinin üst geçit talebi karşılanmayınca, vatandaş ve öğrencilerin geçmeleri için demiryolu kenarındaki rampaya taş merdiven yaptılar.

``Vatandaş Korkutularak Hak Araması Engelleniyor`
Belediye Başkan Vekili Serhat Temel`in Berlin`de katıldığı toplantıda yaptığı açıklamalara cevap veren Vali Yılmaz Arslan, vatandaşların korkutulup sindirilerek hak aramasının engellendiğini belirtti.

BATMAN DURUŞ GAZETESİ; `HACDAN AYRILINCA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIK`
Mukaddes topraklarda hac farizasını yerine getiren Batman`ın ilk hacı kafilesi memleketlerine ulaştı.

BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ; `ŞİDDETLİ YAĞIŞ KENTTE ETKİLİ OLDU`
Batman da yaşanan şiddetli yağmur, birçok cadde ve sokağın sular altında kalmasına sebep oldu.

BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ; `İKİ GÜNDE 600 BAŞVURU`
TOKİ`nin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`na yapmayı kararlaştırdığı 320 konuta 600 dar gelirli başvurdu. Müracaatlar 20 Kasım`da sona erecek. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir