• DOLAR 34.265
  • EURO 37.564
  • ALTIN 2896.099
  • ...
Türkiye Genelinde Hava Durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HABER MRK - Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre; Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu`nun güneydoğusu ile Ordu, Gümüşhane, Artvin, Mardin, Batman, Siirt, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin aralıklı sağanak geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGÂR: Genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara`da kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERE GÖRE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinden itibaren parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda hafif sis görülmesi bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde hafif sis görülmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Bölgenin doğusu parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Hatay çevrelerinde ye yer sis görülmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Eskişehir çevrelerinde ye yer sis görülmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimleri ile Bartın çevrelerinde sis görülmesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı kesimleri ile Ordu, Gümüşhane ve Artvin çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, güneydoğu kesimleri ile Ağrı ve Iğdır çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Mardin, Batman ve Siirt çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE BEKLENEN HAVA
Ankara: Az bulutlu (6/17)
İstanbul: Az bulutlu (8/17)
İzmir: Az bulutlu (12/20)
Bursa: Az bulutlu (7/18)
Konya: Az bulutlu (5/14)
Adana: Az bulutlu (11/21)
Mersin: Az bulutlu (13/21)
Diyarbakır: Çok bulutlu (8/18)
Batman: Sağanak yağışlı (8/15)
Şanlıurfa: Çok bulutlu (10/21)
Gaziantep: Çok bulutlu (11/18)
Mardin: Sağanak yağışlı (11/16)
Van: Sağanak yağışlı (5/11)
Bingöl: Çok bulutlu (9/16)
(Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir