• DOLAR 34.191
  • EURO 37.563
  • ALTIN 2890.4
  • ...
Asılsız İhbarla Baskın Düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı özel hareket polisi tarafından Yüreğir İlçesi Koza Caddesi üzerinde ikamet eden Murat Sülün isimli şahsın evine gece baskını düzenlendi.

Gece yarısı 03.00`da gerçekleşen baskına yaklaşık 15 araç katılırken polislerin çoğunun kar maskeli özel hareket ekibinden olması dikkat çekti.

Sülün`ün oturduğu 3 katlı evin tüm katlarını didik didik arayan polisin \"Biz cinayet masası polisiyiz, bir ihbar üzerine geldik. Bu akşam 4-5 yere daha baskın yaptık\" şeklinde konuştukları öğrenildi.

Evde yapılan aramaların ardından polis, ihbarın asılsız olduğunu belirterek evden ayrıldı.


Yapılan gece baskının ardından kendisiyle görüştüğümüz Murat Sülün, \"Gece yarısı saat 03.00`da yaklaşık 15 araçla evime baskın düzenleyen polis, kendilerinin cinayet masasından olduklarını, bir ihbar neticesinde evimi arayacaklarını söylediler. Gelen ekip araçlarının çokluğu ve baskına gelen polislerin kar maskeli özel hareketten olması dikkatimi çekti. Ayrıca söz konusu ihbarda sadece benim adım ve adresim geçiyor, soyadım bile yazmıyordu. Benim evim, alt kattaki kiracının evi ve merdiven dairesi didik didik arandı. Arama sonrasında ihbarın asılsız olduğunu söyleyen polis, evimden ayrıldı. Polisin bu baskınını ne amaçla yaptığını ve ihbarın ne olduğunu anlayamadım\" dedi.

Onlarca polis tarafından gece yarısı evinin basılmasına anlam veremediğini belirten Sülün, \"Polisler giriş kapısını zorlayarak içeri girmişler. Sonra yukarı çıkıp oturduğum dairenin kapısını çaldılar. Kapıyı açınca polisi karşımızda gördük. Baskın sırasında çocuklarım psikolojik olarak olumsuz etkilendiler. Böyle asılsız bir ihbar sonrasında evime bu şekilde gelinmesinden çok rahatsız oldum. Bu baskınla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacağım\" dedi. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir