• DOLAR 34.219
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2875.667
  • ...
Kulağına Tezbih Boncuğu Kaçtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - İlginç olay önceki gün Van`da meydana geldi. İlke haber Ajansına konuşan talihsiz vatandaş, olaya kendisinin de şaşırdığını ifade etti.

Önceki gün çocuğuyla oynarken boncuğun kulak kepçesine yerleştiğini aktaran Soner Gündağ ilginç olayı şöyle anlattı, \"Öğle saatlerinde evde 3-4 yaşlarından çocuğumla oynuyorduk. Çocuğun elinde çeşitli ebatlarda üç tane boncuk vardı. Çocuk bunları bana fırlatıyordu. Derken fırlattığı tezbih boncuğu kulak kepçeme girdi. Bende boncuğu çıkarmaya çalışırken boncuk kulağımın zarından içeri kaçtı.\"

Daha sonra hastaneye gittiğini anlatan Gündağ, \"Hemen evime yakın olan Van Araştırma Hastanesine gittim. Üç doktor kulağıma müdahale etti. Ancak Kulak zarına yerleşen boncuk çıkarılamadı. Daha Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Sevisine geldim burada Kulak Boğaz Burun(KBB) Doktoru tarafından yapılan müdahale sonucu kulağıma kaçan tezbih boncuğunu çıkardı\" dedi.

Bundan ders aldığını aktaran talihsiz vatandaş bir daha çocukların bu tür şeylerle oynamasına müsaade etmeyeceğini de sözlerine ekledi. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir