• DOLAR 32.685
  • EURO 35.452
  • ALTIN 2501.531
  • ...
`Belediye Üzerine Düşeni Yapmıyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Üç gün boyunca etkili olan yağışlar nedeniyle Mersin merkez ve bazı ilçelerinde bazı evler, işyerleri ve caddeler yağmur sularından olumsuz etkilenmişlerdi.
 
İşyeri sular altında kalan Yunus Usta Belediyelere haber vermesine rağmen suların tahliye edilmediğini ifade ederek, "Yaklaşık üç gündür Mersin`de sağanak yağış yağmakta. Bu yağmurdan dolayı dükkânlarımız, yollarımız çamur deryasına döndü. İşçilerimiz rahat bir şekilde çalışamıyorlar. Şuan odunlarımız sular içerisinde yüzüyorlar" dedi.
 
İlgilenen Yok
İşyerindeki suların tahliyesi için belediyelere gittiğini anlatan Yunus Usta yaşadıklarını şöyle anlattı: "Tabi ben önce Mersin merkezde görev yapan Toroslar Belediyesine gittim. Onlar bana su tahliyesinin MESKİ tarafından yapıldığını bu durumlarda MESKİ`ye gidilmesi gerektiği belirtildi.
 
Ben de oradan çıktım ve Mersin Su ve Kanalizasyon İşleri müdürlüğüne (MESKİ) gittim. MESKİ`de görevli olanlar da çok lakayt davrandılar ve benimle ilgilenmediler. MESKİ`de çalışanlar beni tekrar Toroslar belediyesine yönlendirdi. Toroslar belediyesine ait olan ve Güneykent`te bulunan Şantiyeye gönderdiler. Ben de Tekrar oraya gittim. Destek bölümünde bulunan müdürlüğe derdimi anlattım. Tamam, siz gidin hemen geliyoruz dediler ama iki gündür gelen olmadı.
 
Bizim içerisinde çalıştığımız dükkânlar Toroslar Belediyesine ait. Burasının su tahliyesi ve diğer sıkıntılar ile Toroslar Belediyesine ait. Ama ne hikmetse buradaki dükkanlar ile hiç ilgilenilmiyor. Yollar asfaltlanmıyor. Bunun dışında dükkanlarımızın vergisini ve diğer resmi evraklarını düzgün tutmamıza rağmen bakım yok. Biran önce buraya gereken bakım verilmesini istiyoruz." (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir