• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
İşgal Güçleri Gazze`ye Hava Saldırısı Düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

FİLİSTİN - Siyonist işgal güçlerinin bu sabah erken saatlerde Gazze Şeridi`nin çeşitli bölgelerine hava saldırıları düzenlediği ifade edilirken saldırılarda ölen ya da yaralananın olmadığı bildirildi.

 

Filistin Enformasyon Merkezi`nin görgü tanıklarına ve güvenlik kaynaklarına dayandırdığı habere göre, Siyonist işgal ordusuna ait savaş uçakları Gazze kentinin kuzey batısındaki Es-Sefine bölgesi civarında boş bir araziye saldırı düzenledi.

 

İşgal ordusu savaş uçaklarının daha sonra Gazze Şeridi`nin güneyinde Rafah`ın doğusunda En-Nasr Mahallesi`ne benzer bir saldırı düzenlediği belirtildi.

 

Siyonist işgal ordusuna ait savaş uçaklarının üçüncü hava saldırısını ise Gazze Şeridi`nin güneyinde işgalcilerden kurtarılan Netzarim Yerleşkesi`ndeki Ebu Cerad bölgesinde boş bir araziye düzenlediği kaydedildi.

 

Siyonist işgal güçlerinin son iki gündür Gazze Şeridi`ne düzenlediği hava saldırılarında altı Filistinli şehit oldu, 52`den fazla Filistinli de yaralandı. Saldırılarda büyük miktarda maddi kaybın da meydana geldiği belirtildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir