• DOLAR 32.687
  • EURO 35.471
  • ALTIN 2499.34
  • ...
Siyonist Doktor: Ebu Sisi Ölmeli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistinli Esir Kulübü, işgal zindanlarında yatan Filistinli esirleri muayene ve tedavi eden Siyonist doktorların ırkçı olduklarını ve hasta esirlere kaba davrandıklarını söyledi.

Esir Kulübü`nün dün (11 Kasım Pazar) konuyla ilgili yayınladığı bildiriye göre, Filistinli esir Dırar Ebu Sisi, Askalan Cezaevi`nde kendisini ziyaret eden avukatına üç hafta önce Er-Ramle Cezaevi hastanesine tedavi için gittiğini ve kendisini kan hastalıkları bölümüne koyduklarını, Rusça konuşan doktorun "Tedavi olmak yerine ölmesi gereken şu terörist nerede?" dediğini söyledi.

Doktorun bu sözleri üzerine Rusça bilen Ebu Sisi`nin Siyonist doktora, "Sen kimden terörist diye bahsediyorsun? Senin aslında burada doktor olmaman gerekir. Bana karşı kin duyan bir doktora muayene olacağımı mı düşünüyorsun?" dediği belirtildi.

Filistinli esirin bu sözleri üzerine doktorun özür dilediği ve "Medya sizin için böyle diyor, sizin terörist olduğunuzu söylüyor" dediği, Ebu Sisi`nin de Siyonist doktora, "Sen doktorsun. Ben katil bile olsam senin beni tedavi etmen ve bana insan gibi muamelede bulunman gerekir" dediği bildirildi. Tartışmanın daha da büyümesi üzerine Filistinli esirin Siyonist doktora, "Ben bu toprakların çocuğuyum, sen ise dışarıdan geldin" dediği ifade edildi.

filistin haber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir