• DOLAR 32.681
  • EURO 35.424
  • ALTIN 2500.66
  • ...
Terörist İşgal Devleti Yine Gazze‘ye Saldırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ABD ve Batı`nın Ortadoğu`daki jandarması işgalci-terörist devlet İsrail, Gazze`de yeni bir katliama daha imza attı.

Siyonist işgal güçlerinin Gazze Şeridi`ne önceki gün akşam saatlerinden itibaren düzenlediği bir dizi hava saldırısında 5 Filistinli şehit oldu.

Filistin Sağlık Bakanlığı sözcüsü Dr. Eşref El-Kudra, Siyonist işgal güçlerinin Gazze`nin doğusundaki Eş-Şucaiyye Mahallesi ile Gazze`nin güneyindeki Han Yunus kentine düzenlediği saldırılarda, ikisi kadın ve biri çocuk 33 kişinin de yaralandığını söyledi.

Siyonist işgal ordusuna ait savaş uçaklarının düzenlediği saldırıda Eş-Şati Mülteci Kampı sakinlerinden Kudüs Müfrezeleri üyesi direnişçi Muhammed Said Şekukani`nin de hayatını kaybettiği bildirildi. Siyonist işgal güçleri daha önce de Gazze`nin Et-Tuffah Mahallesi`nde bir tuğla fabrikasına düzenlediği hava saldırısında fabrikada yangın çıktığı ve maddi hasar meydana geldiği, fakat ölen veya yaralanan olmadığı bildirildi. İşgal güçleri, Eş-Şucaiyye Mahallesi`ne düzenlediği hava saldırısında ise bir grup direnişçiyi hedef almış ve direnişçiler saldırıdan kurtulmayı başarmıştı.

FEVZİ Burhum: Saldırılardan işgalrejiminin sorumlu olduğunu söyledi. İslami Direniş Hareketi (Hamas) sözcüsü Fevzi Burhum ise, Siyonist işgal güçlerinin gerginliği tırmandırmasının ve düzenlediği saldırılarda sivilleri hedef almasının tehlikeli olduğunu ve bu saldırılar karşısında sessiz kalınamayacağını söyledi. Gazze Şeridi`ni hedef alan saldırıların doğuracağı sonuçlardan tamamen Siyonist işgal yönetiminin sorumlu olduğunu ifade eden Burhum, Filistinli kanının Siyonistlerin seçim malzemesi haline getirilmesine izin vermeyeceklerini bildirdi. Yeni Akit

Bu haberler de ilginizi çekebilir