• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
İşgal Güçleri Kasıtlı Olarak Çocukları  Hedef  Alıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
FİLİSTİN - Filistin Sağlık Bakanlığı sözcüsü Dr. Eşref El-Kudra, Siyonist işgal güçlerinin Gazze Şeridi`ni hedef alan son saldırılarında yaralananların, işgal güçlerinin kasıtlı olarak gençleri ve çocukları hedef aldığına işaret ettiğini söyledi.
 
Dr. Eşref El-Kudra, bugün konuyla ilgili yayımladığı bildiride, Siyonist işgal liderlerinin ve askerlerinin Filistinli gençler ve çocuklar üzerine kumar oynadıklarını ifade ederek işgal ordusunun saldırılarının gençler ve çocuklar üzerinde yoğunlaştığını bildirdi.
 
FİEM`in haberine göre, Siyonist işgal güçlerinin Kasım ayının ilk çeyreğinde düzenlediği saldırılarda ölen ve yaralananlardan çoğunun 13 ile 20 yaş arası olduğuna dikkat çeken El-Kudra, uluslararası topluma ve insan hakları örgütlerine çağrıda bulunarak Siyonist işgal güçlerinin Filistinli gençlere ve çocuklara yönelik planlı saldırılarını durdurmalarını istedi.
 
Siyonist işgal güçlerinin dün akşamdan itibaren Gazze Şeridi`ndeki çeşitli hedeflere düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı altıya yükselirken, sivil halka yönelik saldırılarda 35`ten fazla kişi de yaralandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir