• DOLAR 34.22
  • EURO 37.636
  • ALTIN 2908.44
  • ...
Filistin`den Bir Zafer Daha !
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamas`ın Batı Yaka`daki liderlerinden Nasif`in El-Halil vilayetinin güneyindeki Ez-Zahiriyye geçiş kapısında serbest bırakıldığı ve Nasif`i ailesiyle birlikte onlarca Filistinlinin karşıladığı bildirildi.

Filistin Enformasyon Merkezi`nin Nasif ailesinden edindiği bilgiye göre, Siyonist işgal güçleri Filistinli lideri öğleden sonra saat 16:00 civarında Ez-Zahiriyye kontrol noktasında serbest bıraktı.

Nasif`in ilk önce El-Biyre kentine giderek geçtiğimiz günlerde eşi vefat eden Filistin Parlamentosu Başkanı Aziz Duveyk`e taziye ziyaretinde bulunacağı ve daha sonra da ikamet ettiği Tulkerem kentine gideceği ve Tulkerem`de Filistin Parlamentosu Değişim ve Islah Grubu üyesi milletvekilleri tarafından karşılanacağı belirtildi.

Siyonist işgal zindanlarında toplam 10 yıl yatan ve 44 aydır da idari hapis cezasıyla işgal zindanlarında esir tutulan Re`fet Nasif, işgal zindanlarında bulunduğu süre içinde kendisiyle diğer esirlere uygulanan hukuksuz uygulamaları protesto etmek için birkaç kez açlık grevine başlamış ve yine bu süre içinde birçok cezaevine nakledilmişti.

Filistin Enformasyon Merkezi

Bu haberler de ilginizi çekebilir