• DOLAR 34.289
  • EURO 37.544
  • ALTIN 2929.26
  • ...
TDV Burs Başvuruları Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Her sene yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin burs başvuru yapacakları dönemler ve hangi sitelerden hangi evraklarla başvuru yapacakları başlıca merak konusu oluyor.

Bingöl İl Müftülüğü `nün web adresinden burs başvurularının başladığı ifade edilerek, müracaatların internet aracılığı ile yapılması istendi.

2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılı Yüksek Öğretim öğrencilerine ait burs başvurularının başladığı açıklanan duyuruda, \"Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı`nda çalışan, buralardan emekli olan, buralarda çalışırken veya emekli olduktan sonra vefat edenlerin yükseköğretim kurumlarında okuyan çocuklarına, İmam-Hatip Lisesini birincilikle bitirerek İlahiyat Fakültesine devam eden öğrencilere, Yurtdışından öğrenim görmek üzere Türkiye`ye gelen yabancı uyruklu öğrencilerden, süresinde müracaat edip uygun görülenlere, her yıl Mütevelli Heyeti`nce belirlenen kontenjanı geçmemek üzere karşılıksız burs verilmektedir. Türkiye Diyanet Vakfı 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı burs müracaatları internet aracılığıyla yapılmaktadır\" ifadelerine yer verildi. (Furkan Bingöl - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir