• DOLAR 34.278
  • EURO 37.53
  • ALTIN 2929.774
  • ...
Dokuma Kumaş Tasarım Yarışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisinin desteğiyle düzenlenen, öğrenci ve profesyonel olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenen yarışmanın son başvuru tarihi 5 Aralık 2012 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar ertelendi.

Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, yarışmaya katılmak isteyen tasarımcılara ek süre dışında bir müjdelerinin daha olduğunu kaydetti. Kıvanç, "Yarışmaya katılımda, üretilmiş ürünle başvuru yapmaları koşulunu yerine getirmek için teknik donanım konusunda destek talep eden katılımcılara, Türkiye genelinde yer alan Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezleri (METEM)`nin kapılarının açılmasını sağladık. Adana, Tekirdağ ve Kayseri`de olmak üzere toplam 3 adet METEM, yarışmaya başvuru aşamasında numune üretimi konusunda talep eden katılımcılara destek verecektir. Ayrıntılı bilgi, yarışma web sayfasında yer almaktadır" şeklinde konuştu.

Yeni yarışma takvimine http://dokumayarismasi.com/ adresinden ulaşılabilmekte ayrıca başvuru dosyalarının belirtilen tarihte, Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği`nde olacak şekilde elden ya da kargo, posta ile gönderilmesi gerekmektedir. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir