• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
İşyeri Yanan Esnaf Belediyeyi Suçladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP- Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Mütercim Asım Caddesindeki işyerlerinin üstünde asılı olan ve görüntü kirliliği yapan tabelaların kesimini bir taşeron firmaya verdi. Çalışmalar sırasında ise bir işyeri yandı.

Taşeron firmanın işçi ücretlerini düşük vermek için vasıfsız eleman çalıştırdığını ve bu nedenle işyerin yandığını iddia eden Hüseyin Kökmen, işyerinin yanmasından belediyeyi sorumlu tuttu.

Akşam işyerlerin kapatıp evlerine gittikten sonra gece yenileme çalışması nedeniyle tabelaları oksijen kaynağıyla kesen işçilerin yangına neden olduğunu iddia eden İşyeri sahiplerinden Hüseyin Kökmen, \"Bizim dükkânımız üç katlı, ilk katı tamamen yangından dolayı zarar görmüş, kullanılmaz halde… İkinci katı ve bodrum katıda duman ve itfaiyenin yangını söndürmek için sıktıkları sudan zarar görmüş, yani üç katlı mağazamız kul oldubitti\" dedi.

Yangın nedeniyle 500 bin TL zarara uğradıkların iddia ederek bu nedenle Büyükşehir belediyesinden şikâyetçi olacaklarını söyledi. (Bekir Aslan/Şefik Mert-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir