• DOLAR 32.665
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.529
  • ...
"Çiftçilerimize desteğimiz devam edecek"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Belediyesi, "10'ncu GAPTARIM, Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı" ile "15'nci GAPFOOD Gıda Fuarı"nda stant açtı. Stantta, çiftçilere verilen destek ve çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgiler verildi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin katılımıyla dün açılan GAPFOOD VE GAPTARIM fuarında üretici ve tüketici bir araya gelirken, Şahinbey Belediyesi de vatandaşlara hizmetlerini anlatan bir stant kurdu.

Vatandaşlar kurulan stantta özellikle çiftçilere verilen ve verilecek desteklerle ilgili bilgiler alırken, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Avukat Hasan Teke stanttı ziyaret eden vatandaşlara çam fidanı, çiçekler ve çeşitli hediyeler verdi.

Fuarda açılan stant ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftçilere desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak toplumumuzun her kesimine destek sağlıyoruz. Sağlamaya da devam edeceğiz. Çiftçilerimiz de bunların başında geliyor. Çiftçilerimize öncelikle 4 bin ton arpa ve buğday tohumu desteği sağladık. Daha sonra 4 bin ton gübre, 7 bin ton hayvan desteği sağladık. Toplamda baktığınızda bin 500 kamyon dolusu arpa, buğday tohumu, gübre ve hayvan yemi desteği sağlamış olduk. Bunun dışında 900 bin adet zeytin ve fıstık fidanını çiftçilerimize dağıttık. Amacımız; zeytin ve fıstık üretimini Gaziantep'te daha da geliştirmek. Bundan sonra çiftçilerimize desteklerimiz artarak devam edecek. Yine vatandaşlarımıza çam fidanı dağıttık. Yaklaşık 3 milyonun üzerinde fidan dikimi gerçekleştirdik. Hedefimiz daha yeşil bir Gaziantep ve Şahinbey oluşturmak." dedi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir