• DOLAR 34.257
  • EURO 37.604
  • ALTIN 2915.149
  • ...
CHP`den Zorla İstifa Ettirilen O Kadın Konuştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

“Yeni” CHP`de tahammülsüzlük had safhada. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin`i öven İstanbul Kadın Kolları Başkanı Yüksel Çavuşoğlu, parti yönetimi tarafından zorla görevden alındı. Çavuşoğlu, yıllardır başarısı için çabaladığı partisinin takındığı tavırla neye uğradığını şaşırdı.

“ATA`YA ŞİKÂYET EDECEĞİM”

Medenice davrandığı için CHP Genel Merkezi`nce “aforoz” edilen Çavuşoğlu, kendisine reva görülen muameleye sert tepki gösterdi. Yeni Akit`in haberine göre Bu durumu twitter hesabından değerlendiren Çavuşoğlu, büyük bir fedakârlık örneği sergileyip yıllardır CHP`ye hizmet ettiğini dile getirerek, “Yıllarımı verdim Aylin, çocuk doğursam 12 yaşında olurdu. Karda, kışta, sıcakta... Dayak da yedim partim uğruna” ifadelerini kullandı. Anıtkabir`e gidip parti yönetimini Atatürk`e şikâyet edeceğini anlatan Çavuşoğlu, CHP`nin mirasyedi bir parti olduğunu, ülkeye hiçbir yarar sağlamadığını itiraf etti. “İşi bilen” olarak nitelendirdiği AK Parti hükümetini de öven CHP`li Çavuşoğlu, aynen şunları yazdı: “10 Kasım`da Ankara`dayım, Atama şikâyete gideceğim! Diyeceğim ki; Atam, senin arkandan hiçbir şey yapmadık, yaptıklarını tükettik. Şimdi bir bilen çıkmış bize hükmediyor.”

CHP`DEKİ BİZANS OYUNLARINA DİKKAT ÇEKTİ

Partideki ayak kaydırma oyunlarına da dikkat çeken Yüksel Çavuşoğlu, görevden ayrılmasının bazılarını sevindirdiğine işaret etti. Çavuşoğlu, “Siyasetin dayanılmaz cazibesi bu, etrafımda oluşan güzel dostlukları görüp çirkinlikleri görmemezlikten geleceğim” yorumunu yaptı.

“DİYORLAR Kİ, SENİN GİBİ DÜŞÜNMEYENİ...”

Bakan Şahin`e olan sevgisini dile getirdiği için lince maruz kaldığını aktaran Çavuşoğlu, sözlerinden dolayı pişmanlık duymadığını belirterek, şunları kaydetti: “Diyorlar ki, senin gibi düşünmeyenleri sevemezsin! Ama o insanda da iyi olan bir meziyet varsa söylerim kardeşim! Beni ben yapanda bu. Karar verdim; hangi görüş, hangi mezhep, hangi inançta olursa olsun insanları sevmeye devam edeceğim. Değişemem. Ezber bozanlar tarih boyunca hep tepki görmüştür. Ama onlar hep hatırlanır.”

DEMOKRASİDEN ANLADIKLARI BU!

CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Çavuşoğlu, ‘Kadın Hakları için 30 Yıllık Çaba` konulu konferansa katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin`i “Sizi seviyor ve beğeniyorum. Keşke siz başkan olsanız. Başkan olmanızı isterim. Kadınlara bakış açınız çok güzel” şeklinde övmüştü. Bu çıkıştan rahatsız olan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Çavuşoğlu`nu istifaya zorlamıştı. Genel Merkez`in baskılarına daha fazla dayanamayan Çavuşoğlu, görevinden istifa etmek zorunda kaldı.

ihlassondakika

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir