• DOLAR 34.271
  • EURO 37.629
  • ALTIN 2884.771
  • ...
Başarılı Doktorlara Teşekkür Ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK - Yetersiz koşullarda her türlü riski göze alarak başarılı bir operasyona imza atan Şırnak Devlet Hastanesi Doktorları, Şırnak Yeşeren Gençlik Derneği, Sağlıksen İl Başkanlığı ve Şırnak Gazeteciler Cemiyeti tarafından ziyaret edildi.

Uludere ilçesine bağlı Andaç köyünde silahla yaralanan 11 yaşındaki çocuk, 5 doktorun katıldığı 3 saatlik operasyon sonucunda hayata döndürüldü. Andaç köyünden yaralı olarak getirilen E.İ.`nin, Şırnak Devlet Hastanesi Baştabibi Op. Dr. Berkay Kılıç, Çocuk Cerrahı Dr. Ahmet Güngör, Ortopedi Dr. Enis Yıldırım, Kalp Damar Cerrahı Dr. Asım Çağrı Günaydın ve Anestezi Uzmanı Dr. Alp Alkaya`nın katıldığı 3 saatlik ameliyatla hayata döndürüldü.

Doktorların büyük başarısı nedeni ile bir teşekkür ziyareti gerçekleştiren Yeşeren Gençlik Derneği Başkanı Hatice Atan, Sağlıksen İl Başkanı Hakan Usal ve Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mesut Caner, doktorlara çiçek takdim ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler.

Dün gerçekleştirilen teşekkür ziyaretinde İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Barış ve Şırnak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Tokur da hazır bulundu.

Şırnak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr Hakan Tokur, doktorları birer aşçıya benzettiğini ve her aşçının yemek yapabildiğini ancak bazılarının yemeği daha güzel daha süslü daha işlemeli tabaklarda servis yapabildiğine dikkat çekerek, bu operasyona imza atan doktorların da serviste uzman olduğunu söyledi. (Delil Oğurlu-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir