• DOLAR 34.262
  • EURO 37.629
  • ALTIN 2912.94
  • ...
İş -4Kur İstihdam, Kariyer ve Girişimcilik Etkinliği Düzenlenecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- 08-09.Kasım. tarihleri arasında TÜYAP Fuar alanında, Çalışma ve İş Kurumu Diyarbakır İl Müdürlüğü ve Dicle Üniversitesi öncülüğünde; Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karacadağ Kalkınma Ajansının destek ve katkıları ile Diyarbakır İstihdam,Kariyer ve Girişimcilik Etkinliği \"DİYİF 2012\" düzenlenecektir.

 

Söz konusu etkinlik ile Diyarbakır`da ki işgücü arzı ile işgücü talebinin bir araya getirilerek mesleki eğitim, istihdam ve insan kaynakları konularında taraflar arasında işbirliğinin kalıcı ve kurumsal hale getirilmesi amaçlanmaktadır.

 

Nitelikli gençlerin, fuara katılan firma temsilcileri ile direkt iletişimlerinde; firmaların üretimleri, personel politikaları, sektör ve iş piyasası bilgileri, iş ve staj bağlantıları, ilgili meslek elemanlarının yapmış oldukları çalışmalar ve iş tecrübeleri, çalışma koşullarının gerçekleri, firmaların eleman tercihinde göz önüne aldığı önemli noktalar, işletmelerin organizasyon yapısı gibi bilgileri almaları amaçlanmaktadır. (Osman İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir