• DOLAR 32.47
  • EURO 34.847
  • ALTIN 2447
  • ...
Mossad`ın Kadın Casusları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kadınlıklarını kullanıp kullanmadıkları konusunda kendilerine yöneltilen soruya, Mossad içerisinde bir çok operasyona katılmış kadın ajanı şu cevabı verdi:

“Kadınlığımızı kullanıyoruz. Fakat mesela İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinecad ile yatmanız durumunda görevinizi başaracağınızı bilseniz de Mossad buna izin vermiyor. Flört ediyoruz fakat zina yoki” dedi.

Kadınlıklarını devletin hizmetinde kullandıklarını itiraf eden ve ulusal güvenlik söz konusu olduğunda flörtün ajanlar, “Girilmesi yasak olan bölgeye erkek bir ajanın girme şansı, kadın ajandan çok daha azdır” ifadesini kullandı.

Diğer bir kadın ajan Cindy ise 1987 yılında İsrail`in nükleer sırlarını Sunday Times gazetesine veren Mordahay Vanunu`nun yakalanarak İsrail`e getirilmesi operasyonuna katılmış. Vanunu, ilaçla uyutulduktan sonra yargılanmak üzere gemiyle İsrail`e getirilmiş.

Bir diğer ajan ise yaptığı işin aile hayatı üzerindeki etkilerini anlatıyor: “Kocam ve üç küçük çocuğum yataklarında emniyet içinde uyuyorken onları gözyaşları içerisinde, boğazım düğüm düğüm bırakmak zorunda kalıyorum.” ifadelerini kullanıyor.

Tabi İsrail`de yayınlanan Lady Globes Dergisi, Mossad ajanları kadınların propagandasını yaparak onların dünya barışı için ne kadar faydalı insanlar olduğuna inanmamızı istiyor. Ancak Mossad`ın rakiplerini tasfiye etmek için kadını ve seksi nasıl kullandığını en iyi anlatan eski bir Mossad ajanı Victor Ostrovsky`nin Hile yolu kitabında çarpıcı bir gerçeklik ile anlatılıyor.

Kitabında Ostrovsky, cinselliği kullanarak Mısırlı nükleer bilim adamını nasıl tuzağa düşürdüğünü bütün ayrıntılarıyla anlatıyor.

Bir de Mossad`ın ne kadar insani (!) bir casusluk şebekesi olduğunu anlamak için “Her ajan bir Prenstir” kitabının yazarları Dan Raviv and Yossi Melman`ın anlattıkları ise insanı şok ediyor.

Bu kitapta, Hitler kurbanlarının İsviçre`deki hesaplarından para çalmaktan, Bağdat Yahudilerinin İsrail`e göç etmelerini sağlamak amacıyla 1951 yılında ibadet esnasında Bağdat`taki tarihi bir sinagogun bombalanmasına, 1954 yılında Nasır`ı gözden düşürmek amacıyla Kahire`deki Amerikan bürolarının bombalanmasından, başka işler için tahsis edilmiş Amerikan fonlarını kendi çıkarı için kullanmayana varana kadar Mossad`ın kirli çamaşırlarını bir bir anlatıyor.

Timetürk

Bu haberler de ilginizi çekebilir