• DOLAR 32.469
  • EURO 34.739
  • ALTIN 2436.957
  • ...

İZMİR-Ege İhracatçı Birlikleri tarafından ihracat artışı için gerçekleştirilen etkinliklerden olan eğitim ve seminer faaliyetlerine bir yenisi daha ekleniyor. Her sene sonunda ihracatçı firmaların ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda şekillendirilen ve son 3 sene içerisinde sayısı 100`ü geçen eğitim ve seminer faaliyetlerine 7 bin 500`ün üzerinde katılım sağlandığı belirtiliyor.

 

Her sene olduğu gibi 2012 yılı için de düzenlenen \"Eğitim Beklenti Anketi\" analiz sonuçlarına göre, Ege İhracatçı Birlikleri tarafından önceki yıllarda dar kapsamlı olarak düzenlenen \"Dış Ticaret Eğitim Programı\"nın konu ve gün bazında genişletilmiş halinin üye firmalar tarafından en çok tercih edilen eğitim olduğu ifade ediliyor.

 

Ege İhracatçı Birlikleri tarafından gerçekleştirilecek ve 9 gün sürecek olan dış ticaret eğitim programına ilişkin görüşlerini ifade eden Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu \"Eğitim beklenti analiz sonuçlarına göre en çok tercih edilen programın `Dış Ticaret Eğitim Programları` olduğu belirlendi. Bu kapsamda, hali hazırda ihracat yapan firmaların bilgilerini güncellemek isteyen sahipleri, yöneticileri ve çalışanlarına, dış ticaret yapmak isteyen, bu nedenle kendisini geliştirme ihtiyacı duyanlara, dış ticarete ilişkin bilgi edinmek isteyen üniversite öğrencilerine, dış ticaret yapan firmalarda çalışmak isteyenlere, mevcut işi dış ticaret olmasa da kendisini bu konuda geliştirmek isteyenlere yönelik olarak 14 Kasım, ¬14 Aralık tarihleri arasında Ege İhracatçı Birlikleri Hizmet binasında gerçekleştirilecek olan \"Modüler ve Entegre Dış Ticaret Eğitimi`nin yararlı olacağını düşünüyoruz\" şeklinde konuştu.

 

Modüler ve Entegre Dış Ticaret Eğitimi Programı, toplam 9 gün / 72 saat olarak gerçekleştirilecek olup, hem tüm eğitim programı olarak, hem de eğitim konuları bazında katılım sağlanabilineceği belirtiliyor. Programa ilişkin başvuru ve katılıma ilişkin detaylar için Ege İhracatçı Birlikleri Eğitim Şubesi ile iletişime geçilmesi gerekiyor.

 

Modüler ve Entegre Dış Ticaret Eğitim Programı`na katılım için son başvuru tarihinin 12 Kasım 2012 Pazartesi günü olduğu, eğitim programının tamamına katılım sağlanması halinde eğitim sonunda katılımcılara alınan tüm eğitimlerin isimlerinin yer aldığı (transkriptli) bir \"Katılım Belgesi\" verileceği bildirilmektedir.