• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Yolda Kalan Direk Tehlike Saçıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Merkez Beyüzümü Mahallesi Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesinin önünde bulunan sokakta yer alan elektrik direği görenlere bu kadarı da pes dedirtiyor.

 

Gece karanlığında fark edilmesi neredeyse imkansız olan elektrik direği şu ana kadar birçok kazanın yaşanmasına neden oldu.

 

Yapılan yol genişletme ve parke taşı döşeme çalışmasından sonra yolun ortasında kalmasına rağmen herhangi bir şekilde müdahale edilmeyen elektrik direğinin kendileri için tehlike oluşturduğunu dile getiren mahalle sakinlerinden Ahmet Zibek, \"Yol ortasında bırakılan bu elektrik direği bizim için büyük bir tehlike arz ediyor. Zaten gece bu yol ortasında kalan elektrik direğini görmek neredeyse imkansız. Her gün bir kazanın eşiğinden dönülüyor. Allah muhafaza bir araç çarpsa ve elektrik telleri koparsa ne olacak. Kuran Bayramı`nın birinci günü LPG`li bir araç gece karanlığında elektrik direğine çarptı. Allah muhafaza etti. Küçük bir kıvılcım büyük bir felakete sebep olabilirdi.\" diyerek bu çarpıklığın bir an önce giderilmesini istedi. (Haşim Tosun-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir