• DOLAR 32.754
  • EURO 35.299
  • ALTIN 2446.324
  • ...
Arınç Gandemle İlgili Soruları Cevapladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İDAM CEZASI

Hükümetimizin her haklı talebi değerlendirecek parlamentomuz var.

Bu karar değildir. Ancak terör eylemleri şiddetlendikçe, kan döküldükçe bunun karşılığı olarak madem acımasızca insan öldürüyorlar bunun karşılığıda bu şekilde olmalı diye kamuoyunda bir talep var.

İdam cezası kademeli olarak anayasadan kaldırılalı 10 yıl geçti. Bunun bugün gündeme gelmesinin tek nedeni terördür. Terösitlerin masum insanların kanını dökmesidir.

Başbakanımız bunu getireceğiz dememiştir. Bu konuyla ilgili talep olduğunu söylemiştir.

`Lütfen açlık grevlerini sona erdirin`

Cezaevlerinde açlık grevi yapanların dayandıkları konuların kendi konumlarıyla ilgili olmadığını, siyasi taleplerde bulunduklarını belirten Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ``Türkiye açlık grevlerinin bitirilmesini bekliyor. Açık grevlerini bugün sona erdirin`` dedi.

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç cezaevinde açlık grevi yapan mahkumlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Açlık grevlerinin bitirilmesini beklediklerini ifade eden Arınç, ``Lütfen açlık grevlerini sona erdirin. Türkiye açlık grevlerinin bitirilmesini bekliyor. Eşleriniz, aileleriniz, sizi sevenler var. Bütün bir Türkiye sizin bu grevleri bir an önce sonlandırmanızı istiyor Bize ulaşan taleplerde hükümetimiz gerekeni yapar. Türkiye’de her haklı talebi değerlendirecek parlamento vardır`` diye konuştu.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir