• DOLAR 32.557
  • EURO 35
  • ALTIN 2437.826
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 05 Kasım 2012 Pazartesi günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

BATMAN BASIN.COM; `YAŞLI ADAM NAMAZ ÜZERİNDE ÖLDÜRÜLDÜ`
Batman merkeze bağlı Balpınar beldesinde 65 yaşındaki şahıs, camide sabah namazı kılarken kimliği belirsiz kişiler tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

`Batman`da Yeni Ticaret Kanunu Anlatıldı`
Batman ABİGEM, BATSO ve Bank-Der işbirliğiyle düzenlenen Türk Ticaret Kanunu Paneli`nde yeni ticaret kanunu anlatıldı.

BATMAN UMUT GAZETESİ; `BİR AİLE YOK OLDU`
İstanbul Bağcılar`da oturan, Batmanlı tekstil işçisi geçirdiği cinnet sonucunda, 6 kişiyi öldürdü.

`Engelli 2 Gence Akülü Araç`
Hayırsever vatandaşların katkıları ile temin edilen 2 adet akülü araç ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

BATMAN PUSULA GAZETESİ; `BATMAN BAROSU, AÇLIK GREVİ RAPORUNU AÇIKLADI:`
Batman M Tipi kapalı Cezaevindeki Tutuklu ve Hükümlülerin açlık grevlerine ilişkin Batman Barosu, \"Açlık Grevlerine İlişkin Tespit ve Gözlem Raporu \" nu açıkladı.

`Namaz`da Öldürüldü`
Merkeze bağlı Balpınar Beldesinde 65 yaşındaki vatandaş, camide sabah namazı kılarken kimliği belirsiz kişiler tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ; `İŞ ADAMLARI BİR ARAYA GELDİ`
TÜMSİAD Batman şubesine iadeyi ziyarette bulunan MÜSİAD heyetini Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt ve Şube Başkan Yardımcısı Hamza Günaydın karşıladı.

`Yeni Ticaret Kanunu Anlatıldı`
Batman ABİGEM, BATSO ve Bank-Der işbirliğiyle düzenlenen Türk Ticaret Kanunu Paneli`nde yeni ticaret kanunu anlatıldı.

BATMAN POSTASI GAZETESİ; `AİLESİNDEN 6 KİŞİ ÖLDÜRDÜ`
İstanbul Bağcılar`da cinnet getiren Batman Sason Doğumlu Engin Sargik, 5 çocuğu ile kardeşini öldürüp, eşini ve 4 çocuğunu yaraladıktan sonra kendisini vurdu.

`300 Konut Müjdesi`
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığı tarafından, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü ile TOKİ işbirliğinde yürütülen Sosyal Konut Projesi kapsamında1+1 veya 2+1 olmak üzere 300 adet konut yapılacağı belirtildi.

BATMAN GAZETESİ; `KCK BATMAN DAVASI İDDİANAMESİ:`
\"PKK`ya 2,7 milyonluk rüşvet aktarıldı\" Belediyeden \"iskân belgesi, kat mülkiyeti ve kat irtifakı\" almak isteyenlerin taleplerinin, örgüte rüşvet vermeden onaylanmadığı, Batman`da bu yolla 2,7 milyon liranın PKK`ya aktarıldığı iddia edildi.

`Karayolları Nihayet Açıkladı`
Karayolları nihayet açıkladı: \"Yolda heyelan yok, yapım hatası var…\" Esentepe önünden geçen yola serilen asfaltın ertesi gün yer yer çatlaması ve bazı yerlerinin bozulmasıyla ilgili olarak gazetemizde yer alan haberler üzerine Karayolları yetkilileri açıklamada bulundular.

BATMAN BARIŞ GAZETESİ; `BATMAN ŞOK`TA!`
İstanbul Bağcılar`da yaşayan Batmanlı aile, cinnet geçiren babanın silahından çıkan kurşunla yok oldu. Aile faciasında 6 kişi öldü, 4 kişi ise ağır yaralandı.

`20 Güvenlik Personeli Alınacak`
Batman merkezli Sarp Özel Güvenlik Şirketi, Irak`ta özel bir petrol arama şirketinde istihdam etmek üzere acilen 20 güvenlik personeli arıyor.

BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ; `MİNİKLERE KIZILAY ANLATILDI`
Ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan Kızılay Haftası Batman da minik öğrencilerle kutlandı. Miniklere Kızılay`ın çalışmaları anlatıldı.

BATMAN MEDYA GAZETESİ; `ŞÜPHE BİR AİLEYİ YOK ETTİ`
Sason`dan 1,5 yıl önce İstanbul`a ailesiyle birlikte göç eden Engin Sargık, `Yasak aşk` şüphesiyle, eşi, 7 çocuğu ve kardeşini vurduktan sonra intihar etti.

BATMAN DURUŞ GAZETESİ; `KAYMAKAMDAN ENGELLİ GENÇLERE AKÜLÜ ARAÇ`
Hayırsever vatandaşların katkıları ile temin edilen 2 adet akülü araç ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ; `AİLE KATLİAMI 6 ÖLÜ`
Bağcılar`da Cuma gecesi cinnet getiren Engin Sargık, 7 çocuğu, eşi ve kardeşini vurduktan sonra kendi başına sıkarak intihar etti. 6 kişi hayatını kaybetti. 4 kişi de yaralandı. Katliam yapan babanın, kardeşi ile eşi arasında bir ilişki olduğundan şüphelendiği ve bu nedenle cinnet geçirdiği öne sürüldü. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir