• DOLAR 34.275
  • EURO 37.675
  • ALTIN 2917.584
  • ...
Heniyye: Erdoğan`ın Ziyareti Nasıl Değerlendirdi?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Heniyye Erdoğan`ın Gazze`yi ziyaretinin tüm Filistin halkı için olumlu sonuçlar doğuracağını söyledi

Filistin Başbakanı İsmail Heniyye, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın Gazze`yi ziyaretinden memnuniyet duyacaklarını ifade ederek, bu ziyaretin istisnai bir olay olacağını söyledi.

Heniyye, Erdoğan`ın Gazze`yi ziyaretinin sadece Gazze halkı için değil, tüm Filistin halkı için olumlu sonuçlar doğuracağını ifade etti.

Filistin Başbakanı, Filistin Hükümeti sözcüsü Tahir En-Nunu`nun sosyal paylaşım sitelerinden Facebook`taki sayfasında bugün (4 Kasım Pazar) yayınladığı açıklamasında, Erdoğan`ın Gazze Şeridi`ne uygulanan ablukanın kaldırılması yönünde yaptığı çağrıları takdir ettiklerini belirtti.

Berlin’den Türkiye’ye dönerken uçakta gazetecilerin sorularını cevaplayan Başbakan Erdoğan, yakında Gazze’yi ziyaret etmek istediğini ve yetkililerin şu anda ziyaret için görüşmelerde bulunduklarını açıklamıştı.

Erdoğan, Siyonist işgal rejimiyle ilişkilerin yeniden kurulması için daha önce ifade ettikleri üç şartın hâlâ geçerli olduğunu belirterek, bu şartlardan birinin Gazze ablukasının kaldırılması olduğunu söyledi.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir