• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
TGK; Serra Yılmaz`a Sözlerinden Dolayı Sert Çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Rıdvan Söylemez \"Başörtülüleri görünce korkuyorum, öcü gibiler\" sözleri yüzünden tepki çeken Serra Yılmaz `a sert çıktı.

 

Serra Yılmaz`ın sanatçı şemsiyesi altında insanların ina4nçlarını hedef aldığını ifade eden Söylemez, \"Türkiye Gençlik Konseyi olarak kurulduğumuz günden beri ``Önce İnsan`` şiarıyla hareket ediyoruz. Ama ne yazık ki insanlıktan nasibini almamış Serra Yılmaz gibi sanatçı şemsiyesi altında insanların inançlarını hedef alan mahlûklara bu ülke de caydırıcı cezalar verilmedikçe hiç kimse insandan ve insanlıktan bahsetmesin. Serra Yılmaz, Öcü görmek istiyorsa aynaya baksın. Karşısında ismi dahi anılınca insanların tiksindiği mahlûk bir yaratık görecektir\" dedi.

 

Söylemez, \"Serra Yılmaz gibi şovmenlerin arkasında duranlarda en az onun gibi figüran ve insanlıktan nasibini almamıştır. Sanatçı şemsiyesi altında hiç kimse artık insanların inançlarını hedef almasın. Ona göre herkes haddini bilsin\" ifadelerini kullandı.(Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir