• DOLAR 32.627
  • EURO 35.313
  • ALTIN 2472.942
  • ...
Ankara Dahil 7 İlde Elektrik Kesilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

7 ilde, planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları nedeni ile 3 gün elektrik kesintisi uygulanacak. Elektrik kesintisine gidilecek iller; Ankara, Kırıkkale, Kastamonu, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Çankırı olarak açıklandı.

5 Kasım

Açıklamaya göre 5 Kasım`da Ankara`nın Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Altındağ, Mamak, Sincan, Etimesgut, Pursaklar, Akyurt, Gölbaşı, Bala, Haymana, Beypazarı, Çamlıdere ve Şereflikoçhisar ilçelerinde, Kırıkkale merkezde, Çankırı`nın Atkaracalar, Kurşunlu ve Yapraklı ilçelerinde, Kastamonu`nun Bozkurt ve Tosya ilçeleri ile merkezde, Zonguldak`ın Ereğli, Gökçebey ve Devrek ilçeleri ile merkezde, Bartın merkezde ve Karabük`ün Ovacık ilçesinde bazı mahalle ve sokaklara belirli saatler arasında elektrik verilemeyecek.

6 Kasım

6 Kasım`da Ankara`nın Çankaya, Keçiören, Mamak, Altındağ, Sincan, Pursaklar, Gölbaşı, Bala, Beypazarı, Çamlıdere ve Polatlı ilçelerinde, Kırıkkale merkezde, Çankırı`nın Kurşunlu, Atkaracalar ve Yapraklı ilçelerinde, Kastamonu`nun Bozkurt ve Tosya ilçeleri ile merkezde, Zonguldak`ın Çaycuma ve Devrek ilçesinde, Bartın merkezde ve Karabük`ün Ovacık ilçesinde bazı mahalle ve sokaklar, belirli saatler arasında elektrik alamayacak.

7 Kasım

7 Kasım`da ise Ankara`nın Çankaya, Keçiören, Mamak, Altındağ, Sincan, Gölbaşı, Bala, Beypazarı, Çamlıdere ve Polatlı ilçelerinde, Çankırı`nın Yapraklı ilçesinde, Kastamonu`nun Bozkurt ve Tosya ilçelerinde, Zonguldak`ın Devrek ilçesinde ve Karabük`ün Ovacık ilçesinde bazı mahalle ve sokaklarda belirli saatlerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir