• DOLAR 34.153
  • EURO 37.154
  • ALTIN 2936.208
  • ...
Taksim`de Duraklar Değişti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi`nden yapılan açıklamaya göre, 5 Kasım Pazartesi günü başlayacak meydanın düzenleme çalışmaları nedeniyle İETT otobüsü ve taksi-dolmuşların bekleme ve yolcu aktarma düzeni de değişti.

Buna göre, Taksim Meydanı`ndaki çalışmalar sırasında ve sonrasında Taksim`deki Metro ve Füniküler`in erişiminde ve çalışmasında herhangi bir değişiklik olmayacak.

Çalışmalar sırasında, Şişhane yönünden gelip, son durağı Taksim olan hatlardaki İETT otobüsleri, Tarlabaşı Bulvarı`nda çalışmaların başladığı bölgeye gelmeden yolcularını indirip, U dönüşü yaparak tekrar Şişhane yönüne gidecek.

Harbiye yönünden gelen otobüsler için de son durağı Taksim olanlar, Divan Oteli-Asker Ocağı Caddesi-Mete Caddesi-Taksim Meydanı`na gelip aynı güzergahtan geri dönecek.

Harbiye yönüne gidecek otobüsler Tarlabaşı Bulvarı-Taksim Meydanı-Mete Caddesi-Asker Ocağı Caddesi (Divan Oteli önü) üzerinden Harbiye yönüne gidecek.

Tarlabaşı yönüne gidecekler, Abdülhak Hamit Caddesi (eski BEDAŞ binasının bulunduğu yol) üzerinden Şişhane yönüne devam edecek. Taksi-dolmuşlar halen kullanılan bekleme yerlerinin 100 metre kadar gerisinde konuşlanarak, İETT otobüsleri gibi geçici trafik güzergâhını kullanacak.

Tünel alt geçidinde otobüsten inen yolcular Taksim Metrosu ve Füniküler`e direkt olarak bağlanabilecek. Daha önce son durağı Taksim olan hatların düzenleme sonrası son durakları Tarlabaşı olacak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir