• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
`Ahlaksızlık Özgürlük Değildir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Yeşilay Mardin Temsilcisi Lütfü Günlüoğlu, Mardin`de 98,0 frekansında ve www.cemrefm.com internet adresinde yayın yapan Cemre Radyo`da sunucu Ramazan Yiğit`in sorularını yanıtladı.

Sunucu Ramazan Yiğit`in sorduğu bir soru üzerine yapılan ahlaksız davranışların asla özgürlük olmadığını belirten Günlüoğlu, Cemre Radyo programındaki konuşmasını şöyle sürdürdü, "29 Ekim 2012 Salı günü şehrimizde yayılmakta olan ahlaki çöküntüye dikkat çekmek ve yetkili kurumları göreve davet etmek üzere açık mektup şeklinde bir basın açıklaması yaptım. Bu aynı zamanda Yeşilay`ın amaçları arasındadır. Özellikle bazı kurum ya da öğrencileri hedef alıyormuşum gibi bir algı oluşturulmak istenmiştir. Bir kısım medyanın bu tavrı her zaman yaptığı bilinen bir gerçektir. Ben söz konusu göreve çağrı açıklamamda özellikle hiç kimseyi doğrudan hedef almadığımı, öğrencilerin tümünü kastetmediğimi net bir dille ifade etmeme rağmen, açıklamanın bütünlüğünden koparılan cümleler başlık olarak seçilmiş ve kamuoyuna yanlış aktarılmıştır. Maksadım şehrimizde yayılmakta olan ahlaki çöküntüye dikkat çekmek ve yetkili kurumları göreve davet etmektir."
Yapılan ahlaksız davranışların özgürlük olmadığını ve gelen tepkiler karşısında dik duracaklarını belirten Günlüoğlu, ayrıca toplumun birçok kesiminden çok olumlu tepkiler aldığını, bu konuda duyarlı STK`lara çok iş düştüğünü söyledi.

Program soru cevap şeklinde devam etti. Radyo dinleyicileri de programa katılarak duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. (Mehmet Arasan - İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir