• DOLAR 34.236
  • EURO 37.593
  • ALTIN 2882.61
  • ...
`Başarıda Hedef 12 İçin 12 Adım Projesi`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - "Başarıda Hedef 12 İçin 12 Adım" Projesi tanıtım toplantısı Bingöl Valiliği Toplantı Salonu`nda gerçekleştirildi. Toplantıya Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Vali Yardımcısı Numan Tahir Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, BİNTSO Başkanı Kemal Bozan, ESOB Başkanı Ali Bayram, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Toplantıda konuşan Bingöl Valisi Mustafa Hakan Vali Güvençer, Bingöl`ün sahip olduğu insan kaynağıyla bulunduğu pozisyonlardan çok daha iyisine layık olduğunu ve çok daha iyisini başarabilme gücüne sahip olduğunu söyledi.

`Üstlendiğimiz misyonla eğitim alanında vizyonumuza yakışanı yapmak için Başarıda hedef 12 için 12 adımlık projeyle yola çıkıyoruz" diyen Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ise "Bingöl`ün çalışkan, özverili, saygılı, vefalı insanına yakışan hizmeti sunmak için yola koyulduk. Eğitim hakkının kutsal ve her insanın hakkı olduğu bilinciyle hiç kimseyi dışlamadan yapabileceklerimizin olduğunu bilerek, yola çıktık. Değişim ve yenilikçi yaklaşımlarla başarılı ve güzel günlerin bizi beklediğine inanıyoruz. Yapılacak olan tüm çalışmalara il/ ilçe milli eğitim müdürlüklerinin katılımı başarıda takım ruhunun göstergesi olacak, oluşacak sinerji bizleri başarıya götürecektir. Ayrıca; veli ve çevrenin desteği Hedef 12 için vazgeçilmez olduğu bilinciyle hareket ediyoruz" dedi.

Sarı`nın konuşmasının akabinde Proje Koordinatörü Ömer Alaca, projeyle ilgili sunum yaptı. Alaca, projenin amacını "Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmi ve özel ilkokul, ortaokul ve liselerde akademik ve mesleki başarıyı arttırmak" olarak açıkladı. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir