• DOLAR 34.275
  • EURO 37.648
  • ALTIN 2917.9
  • ...
Batman`da Kızılay Etkinlikleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında tüm kutlanan Kızılay Haftası bu yıl da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
Kızılay Haftası nedeniyle Türk Kızılay`ı Derneği Batman Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ, Batman şube başkanlığının hummalı çalışma başlattığını belirterek, Türk Kızılay`ının tanıtımı 4amacıyla hazırlanan CD`ler hazırlanıp toplumun bilinçlendirilmesine yönelik çalışma başlattıklarını kaydetti.

 

Türk Kızılay`ı Derneği Batman Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ, Kızılaycılık bilincinin oluşturulmasında, Kızılay`ın ülke açısından önemine vurgu yaparak, Kızılay`ın karşılıksız sunduğu hizmetlere kamuoyu desteğini sağlamak açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti.
Batman`ın yanı sıra Türkiye genelinde de faaliyet gösteren Türk Kızılayı`nın Şube ve tüm okullarda çeşitli etkinliklerle kutlandığını hatırlatan Tezdiğ, \"Kızılaycılık felsefesi ve temel ilkelerini tanıtmak ve benimsetmek, gerçekleştirdiği yenilikleri ve hedefleri konusunda kamuoyunu bilinçlendirme imkânı sunması açısından önemlidir. Türk Kızılayı gönüllü olarak yürüttüğü tüm çalışmalarında vatandaşların desteğine ihtiyaç duymaktadır. Gerçekleştirdiğimiz çalışmaların doğru araçlar ile halkımıza aktarılması bu çalışmaların devamlılığına büyük katkı sağlayacaktır\" dedi.

 

Türk Kızılayı`nın çalışmalarının zamanla sınırlı olmadığının altını çizen Tezdiğ, \"Yılın 365 günü Kızılaycılar ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmamaktadır. Bu sebeple Kızılay`a gösterilen ilgi de bir hafta ile sınırlı kalmamalıdır. Unutulmaması gereken Kızılay`ın hepimizin Kızılayı olduğu, hepimizin bir gün Kızılay`a ihtiyacı olabileceği gerçeğidir\" diye kaydetti. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir