• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Baş: Başbakan`a Davet Gündemimizde Yok
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Baş, komisyonun bugün gerçekleştirdiği toplantının ardından yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan`ın komisyona davet edilmesi yönünde oluşturulmuş bir kararın söz konusu olmadığını ifade etti.

Geçmişten beri, ilgili kişiyle mutabakat sağlanınca bunu duyurma yoluna gittiklerini belirten Baş, ``Biz burada Meclis`in vakarına ama aynı zamanda nezaketine uygun davranmaya çalışıyoruz. `Onu çağırıyorlar, bunu çağırıyorlar` gibi haberler uygun değil ve bu herkes için geçerli`` diye konuştu.

Baş, ``Şu anda hiç konuşmadığımız, değerlendirmesini yapmadığımız, karar altına almadığımız bir hususun haber olarak geçmesi, bizi rahatsız etti. Şu anda sayın Başbakan`ı davet etmek gibi bir şey gündemimizde yok. Aramızda böyle bir değerlendirmemiz olmadı`` dedi.

Komisyon Sözcüsü AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin, Başbakan Erdoğan`ın davet edilmesiyle ilgili sözlerinin yanlış aktarıldığını ifade etti.

Şahin, ``(28 Şubat dinlemeleri bittikten sonra davet edeceğimiz konuklarımızın mutabakatı sağlanırsa dinleme düşünülebilir) dedim. Davet edebiliriz ile davet ederiz arasında çok fark var`` diye konuştu.

Kaynak: AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir