• DOLAR 32.805
  • EURO 35.381
  • ALTIN 2450.852
  • ...
Lütfü Günlüoğlu`na Destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Merkezi Diyarbakır`da bulunan Tesettüre Çağrı Platformu (TESÇAĞ), yaptığı yazılı açıklamayla, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Mardin temsilcisi Lütfü Günlüoğlu`nun Mardin`de Artuklu Üniversitesinin kurulmasıyla üniversitede okuyan ve şehir dışında gelen bazı öğrencilerin şehre ahlaksızlığı getirdiği ve manevi çöküntünün hızlandırdığı açıklamasına destek verdi.

 

Yapılan yazılı açıklamada, bilim yuvası olması gereken üniversitelerin durumunun içler acısı olduğuna vurgu yapıldı.

 

Açıklamada, \"Karanlık eller tarafından ahlaki çöküntüye uğratılmış, neslimizin korkunç projelerle dejenere edilmeleri neticesinde ahlaksızlık ve tehlikeli ortamlar haline gelmiş olup her türlü davranışın mubah görüldüğü mekanlarda nasıl rahat okutabiliriz ki yavrularımızı?
Boğaziçi Üniversitesinde bozuk ideoloji bekçilerinin, birkaç yıl önce öğrencilere yönelik düzenlediği hayasızca içeriklerle dolu anketleri meyvesini ahlaksızlık ve fuhşa dönüştürerek vermesi, hiçbir gencimizin ahlakını erdemli bir şekilde koruyarak eğitimini tamamlamasına izin vermemektedir. Üniversite yıllarında gençlik kanının kaynama çağında bu yaratılan ortam içerisinde temiz kalabilen genç, adeta Hz. Yusuf misalidir ve cennetleri hak etmektedir. Yine bu ortamlarda Meryem-î bir mücadele neticesinde iffetleri ve ahlakları ile ayakta kalan kızlarımızı en içten dileklerimizle kutluyoruz. Okul aşamasını inancından ve ahlakından taviz vermeden geçiren gençlerimiz adeta bu dünyada sırat köprüsünü geçecek kadar zorluklar yaşamaktadırlar\" denildi.

 

Öğrenciler için bir genellemeye gidilemeyeceği belirtilen açıklamada, iyilerin sayısı kötüleştirilmişlerin sayısından fazla olduğu ifade edilerek şöyle devam edildi: \" İki gün önce Türkiye Yeşilay Cemiyeti Mardin temsilcisi Lütfü Günlüoğlu`nun gösterdiği duyarlılık ve hassasiyeti alkışlanmalıyken, malum medyanın meseleyi çarpıtması ve üzerine gitmesini anlıyoruz da, bu cemiyetin yönetim kurulunun mezkur şahıs hakkında soruşturma başlatmasına akıl erdiremiyoruz! Acaba Yeşilay çevresi bu fesat ortamının sadece alkol ve uyuşturucu kısmıyla mücadele ederek vazifesini tam icra etmekte olduğunu mu sanmaktadır? İslami anlayışta `Emr-i bil Maruf ve nehy-i anil münker` yani iyiliği emredip kötülükten menetme olgusunu bir bütün olarak görmüyorlar mı?\"

 

TESÇAĞ tarafından yapılan yazılı açıklama son olarak \"Tesettüre Çağrı Platformu olarak sayın Lütfü Günlüoğlu`nun tespitlerini yerinde görüyor ve desteklediğimizi beyan ederek, Onu ve Onun gibi duyarlı insanları hedef tahtasına oturtup diskalifiye etmeye çalışan zihniyet sahiplerini en yüksek perdeden kınıyoruz\" ifadeleri ile son buldu. (Osman İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir