• DOLAR 32.711
  • EURO 35.462
  • ALTIN 2486.812
  • ...
Putin, Türkiye Ziyaretini Yeniden Erteledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye ziyaretini yeniden erteledi. Putin`in sözcüsü Dmitry Pescov, Putin`in çok yaygın bir spor sakatlanması olan "kas çekilmesi" rahatsızlığı bulunduğunu söylerken, hastalığının kötüye gittiği yönündeki iddiaları ise yalanladı.

İngiliz yayın kuruluşu BBC`ye göre, Putin`in sözcüsü Dmitry Pescov, Putin`in bir hastalığı olduğunu kabul etti ancak bu hastalığın işini etkilediği yönünde medyada çıkan haberleri reddetti.

Pescov, Putin`in "kas çekilmesi" rahatsızlığının olduğunu söylerken, hastalığının kötüye gittiği yönündeki iddiaları yalanladı. Sözcü ayrıca, Putin`ın eski bir rahatsızlığının nüksettiğini belirterek, "Bu çok yaygın bir spor sakatlanmasıdır. Viladimir Putin kas çekilmesi rahatsızlığı var" dedi.

Rahatsızlığın nerede olduğu konusunda bilgi vermeyen Peckov, Putin`in ertelenen ziyaretlerinin tarihinin henüz tespit edilmediğini kaydetti.

60 yaşındaki Putin, Kasım ayında yapacağı ziyaretleri erteleyince, medyada Putin`in sırt ağrısı hastalığının olduğu yönünde haberler çıkmıştı.

BBC`nin Moskova muhabiri Daniel Sandford`a göre, Kremlin yetkilileri, Putin`in sırt ağrısının olduğunu ve belki bir operasyon geçirebileceğini daha önce reddetmişti.

Putin`in Kasım ayında ertelediği ziyaretler arasında Türkiye`nin yanı sıra Türkmenistan, Hindistan, Pakistan ve Bulgaristan da yer alıyor. (ANKA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir