• DOLAR 32.205
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2499.04
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman yerel gazetelerinde 01 Kasım 2012 Perşembe günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

BATMAN BASIN.COM; `BATMAN`DA OLAYLARDA 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI`
Batman`da dün yaşanan olayların ardından yapılan operasyonlarda 6 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

`Esnafın Geçim Kaynağına Kilit Vurmak Zulümdür`
Batmanlı esnaflar, BDP`nin Bir günlüğüne hayatı durdurma eylemine tepki göstererek Geçin kaynağımıza kilit vurmak zulümdür dediler.

BATMAN UMUT GAZETESİ; `VALİLİK, \"KEPENK KAPATMA HAK ARAYIŞI OLAMAZ\"`
Batman`da da kepenklerin açılmaması ve yaşananlar üzerine Batman Valiliği yazılı açıklama yaptı.

`AK Parti Olayları Kınadı`
Batman`da önceki gün yaşanan olaylar ve kepenklerin açılmamasına ilişkin AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, yaşanan olayları kınadı.

BATMAN PUSULA GAZETESİ; `TPAO`NUN ARAÇLARINI YAKTILAR`
Şırnak`ın İdil ilçesinde yol kesen bir grup PKK`lı örgüt mensupları, Oyalı köyü yakınlarında TPAO`ya ait resmi plakalı 2 TIR`ı ateşe verdiler. Olay yerinden bir TIR sürücüsünü de yanlarına aldıkları iddia edilen örgüt üyeleri karanlıktan yararlanarak açtılar.

`TBMM, Kilise İhmalinin Peşine Düştü`
TBMM Dilekçe Komisyonu tarafından Batman Valiliği`ne gönderilen yazıda, derneğin ileri sürdüğü söz konusu iddialarının araştırılması ve doğruluk payı bulunması halinde sorumlular hakkında işlem başlatılmasını istedi.

BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ; `MÜSİAD`DAN KOSGEB TOPLANTISI`
MÜSİAD ın her ay gerçekleştirdiği istişare toplantısında KOSGEB destekleri hakkında bilgiler aktarıldı.

`Özperk: Saldırılar Kabul Edilemez`
Eğitim Bir Sen Batman Şubesi Yönetim Kurulu adına açıklama yapan M.Şafi Özperk, okullara ve öğretmenlere yapılan saldırıların kabul edilemeyeceğini kaydetti.

BATMAN POSTASI GAZETESİ; `KEPENK EYLEMİ BATMAN`A 5 MİLYON TL`YE MAL OLDU`
Önceki gün gerçekleştirilen kepenk kapatma eyleminin Batman esnafına 5 milyon TL kaybettirdiğini belirten Vali Yılmaz Arslan, kimsenin esnafa zarar vermeye, öğrencilerinde eğitimini engellemeye hakkının olmadığını ifade etti.

`Güneştekin: `Dayatmalar ve Baskılar Çözüm Değil``
Batman ve ülkenin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilen kepenk kapattırma eylemini kınayan AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, bazı okullar, Kur`an kursları ve esnafların işyerlerinin taşlanmasının çözüm olmadığını ve bunu yapanları lanetlediğini belirtti.

BATMAN GAZETESİ; `6 KİŞİ GÖZALTINDA...`
Emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada Salı günü yapılan \"Kepenk indirme\" eylemiyle 6 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

`Sel Felaketini Anacaklar`
2006 yılında ilimizde yaşanan sel felaketinin yıldönümünde basın açıklaması yapmaya hazırlanan Çevre Gönüllüleri Derneği, dikkatleri İluh Deresi Kentsel Dönüşüm projesine çekecek.

BATMAN BARIŞ GAZETESİ; `BATMAN`A SÜS TAŞI İŞLEME KURSU` Batman Üniversitesi`nden Batman`a süs taşı işleme kursu.

`Sevinçer, Okullara Yapılan Saldırıları Kınadı`
Önceki gece Batman`da bulunan Vakıfbank İlkokuluna yapılan saldırıyı Özgür Eğitim-Sen Batman il Temsilcisi Mustafa Sevinçer, yaptığı basın açıklamasıyla kınadı.

BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ; `Hayatı Gasp Etmek, Hak Arayışı Olamaz`
Batman Valisi Yılmaz Arslan, kentte kapatılan kepenklerle ve çıkan olaylarla ilgili açıklama yaptı. Vali Arslan, \"Evine ekmek götürme derdinde olan esnafı, ticari faaliyetlerin en yoğun olduğu ayın son gününde kapatmaya zorlamak, çocukların ise eğitim hakkını gasp etmek hiçbir gerekçe ile hak arayışı olamaz.\" dedi.

BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ; `İNCE UZUN YOLDALAR`
Batman merkez`e bağlı Kayabağ ilköğretim öğrencileri, her gün bir saat yol kat edip komşu köyün okuluna yaya ulaşıyor. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir