• DOLAR 32.71
  • EURO 35.433
  • ALTIN 2486.424
  • ...
SON DAKİKA
Batman`da Olaylarda 6 Kişi Gözaltına Alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Doğu ve Güneydoğu`nun birçok ilinde olduğu gibi dün Batman`da da kepenklerin tehditle kapattırılması ve yaşanan olaylarla ilgili olarak Batman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü`nden açıklama yapıldı.

 

Dün yaşanan olayların hatırlatıldığı açıklamada, gelen ihbarlar üzerine 30.10.2012 günü kepenk kapatma ve boykot eylemlerinin yapılması yönünde esnaf ve vatandaşları gezerek tehdit eden şahıslarla ilgili adli soruşturma başlatıldığı belirtildi.

 

Açıklamada bazı işyerlerinin yanı sıra bir okul ve okuma salonuna da saldırı düzenlendiği dile getirilen açıklamada, olaylar esnasında bir polis memurunun yaralandığı, 5 zırhlı araç ve bir ekip otosunda da maddi hasar meydana geldiği kaydedildi.

 

Olaylara karıştıkları tespit edilen 6 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, \"Bahsi geçen şahıslar tamamlanan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edileceklerdir. Ayrıca yaşanan olaylara karışanların tespiti işlemleri devam etmektedir\" denildi. (Veysi Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir