• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İki Kardeşin Katil Zanlısı Enişteleri Çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aile içinde yaşanan sorun nedeniyle iki kardeşin enişteleri Burhan A. ile tartıştıkları, tartışmanın sonucunda ise eniştenin kayınlarını tabancayla öldürdüğü ortaya çıktı. Katil zanlısı, adliyeye getirilirken basın mensuplarının görüntü almasına tepki göstererek, küfürler yağdırdı.

Melikgazi ilçesi Esenyurt Mahallesi Gediz ile Dumlupınar caddelerinin kesiştiği noktadaki boş arsaya 27 Ekim tarihinde 42 EB 543 plakalı minibüs bırakıldı. 29 Ekim tarihinde mahalle sakinlerinin araçtan dışarıya kan akması ve şüphelenmesi üzerine minibüs içerisine baktılar. İki kişinin yaralı olduğunu gören mahalleliler durumu polise bildirdi. Polis olay yerine geldiğinde ise iki kardeş Mehmet (33) ve Yakup Güneşdoğdu`nun (39) cesetleriyle karşılaştı. Tabancayla vurulan iki kardeşin iki gündür bu minibüs içerisinde oldukları öğrenildi.

Olayın ardından çalışma başlatan polis, Yakup Güneşdoğdu`nun eşinin bir gün önce kayıp başvurusunda bulunduğunu belirledi. Olay tarihinden sonra iki kardeş ile birlikte enişte Burhan A.`nın da evine gitmediği öğrenildi. Polis, şüpheli olarak aradığı enişteyi Karacaoğlan Mahallesi`nde bir suç aleti tabancayla birlikte otomobille kaçarken yakaladı. Katil zanlısı eniştenin, minibüs içerisinde cinayeti başka bir yerde gerçekleştirdiği ve daha sonra mahalleye aracı getirerek terk ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili sanığın ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Enişte Burhan A.`nın, eşini aldattığı ve dost hayatı yaşadığı bir kadından da bir çocuğu bulunduğu belirtildi. İki kardeş ile enişte arasındaki tartışmanın da bu nedenle çıktığı öğrenildi. İki kardeşin, eniştelerine ailesini sahip çıkması ile ilgili tartışma sırasında öldürüldükleri ileri sürüldü.

 

Kaynak: CİHAN

Bu haberler de ilginizi çekebilir