• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
israilli Dostları Onu Yalnız Bıraktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mübarek’in telefon görüşmesinde Avrupalı liderlerden iktidara yeniden dönmek için kendisine yardım etmelerini istediklerini belirten gazete, Avrupalı liderlerin uluslararası teamüle göre artık Mısır liderliğini kaybetmesi nedeniyle kendisine yardım etmelerinin mümkün olmadığını belirttiklerini ifade etti.

Amerika Başkanı Obama ile de görüşen Mübarek`in aynı dilekleri reddedildiği gibi Obama’nın telefonu yüzüne kapatması Amerika’nın müttefiklerine karşı yaptığı kadim muameleyi yeniden hatırlattı.

Diğer taraftan işgal radyosu verdiği haberde, Mısır’ın devrik lideri Mübarek’in Suudi Arabistan’a ait bir şirket aracılığıyla Başbakan Benyamin Netanyahu ile görüştüğünü, görüşmede Mısır’dan kaçmasına yardımcı olmasını talep ettiğini belirti.

Netanyahu eski müttefikine Mısır’daki askeri yönetimin bu konuda diyalog kapısını kapattığını belirtirken, Mossad lideri İsrail’in güvenliği konusunda yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine müteşekkir olduklarını ifade etti.

Mübarek’in bir günde her saat başı Siyonist liderlerle görüşmeler yaptığı tespit edilirken, daha sonra bu görüşmelerin birden kesildiği kaydedildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir