• DOLAR 32.452
  • EURO 34.754
  • ALTIN 2437.68
  • ...
Selam-Der Kurban`da Yüzlerce Ailenin Yüzünü Gönderdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Kurban Bayramında her yıl olduğu gibi bu yılda kimsesizlerin ve muhtaç ailelerin yardımına koşan Muş Selam İlim Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Selam-Der), merkez ve çevre köylerinde yüzlerce aileye kurban eti ulaştırdı.

 

Selam-Der Başkanı Cesim Yılmaz, \"Allah`ın (cc) emanetleri olan yetim, öksüz, fakir ve yardıma muhtaç aileleri unutmamak, onları bir nebze de olsun sevindirmek, ihtiyaçlarını giderebilmek için, tüm dernek gönülleri ile seferberlik yaptıklarını, bu bağlamda 3 büyükbaş ve 11 küçükbaştan oluşan Kurban kesimi yaptıklarını ve bunları paketleyerek yüzlerce aileye ulaştırdıklarını söyledi.

Yılmaz, \"Muhtaç ailelerin belirlenmesine yönelik çalışmalarda, derneğin yardım komisyonu tarafından bayramdan haftalar önce tespitler yapıldı. Muhtaç aileler belirlenirken her yere gidilip fakir, işsiz ve dullar tespit edildi\" dedi.

Kurban Dağıtımı Yağmura Rağmen kısa Sürede Ailelere Ulaştırıldı
İhtiyaç sahiplerine yönelik yardımlarını bayramdan sonra da sürdüreceklerini ifade eden Yılmaz, \"Kurban etlerinin toplanması ve dağıtımı için seferber olan dernek gönüllüleri zengin ile fakir arasında köprü görevi görmenin verdiği heyecanla çalıştılar. Yardımlar dağıtılırken yoğun bir yağmur yağıyordu. Elhamdülillah hiçbir sıkıntı ve aksaklık olmadan Allah`ın yardımıyla bu yardımları yerlerine ulaştırdık. Ancak biz bu ailelerin sadece Kurban Bayramında değil her zaman yanlarında olacağız. Bu vesile ile birçok hayır duası aldıklarını ve yardımların kesintisiz devam edeceğini\" belirtti. (M.Şirin Çağlayan, İnan Sur - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir