• DOLAR 32.543
  • EURO 34.948
  • ALTIN 2456.658
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti`nden Örnek Bayramlaşma
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Merkezi Batman`da bulunun Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakır Şubesi üye ve gönüldaşlarının katılımıyla görkemli bir bayramlaşma merasimi düzenledi. Cuma namazı çıkışında Sümer Parkta bir araya gelen üye ve gönüllülerin bayramlaşmaları özlenen görüntülere sahne oldu.
 
Bayramlaşma öncesi kısa bir konuşma yapan Eğitimci Adnan Akgönül, bayramın Allah tarafından kendilerine verilmiş bir hediye olduğunu belirterek, `Bu bayram bizim için bizzat kainatın Rabbi tarafından gönderilen, önderimiz Hz. Muhammed (s.a.v) ümmetine verilmiş bir hediye ve bir lütuftur. Dolayısıyla bayrama yetiştik diye önce Rabbimize sonsuz hamd-u senalarda bulunuyoruz. Bayram bir sevinçtir, bir maksada ulaşmaktır, Allah`ın lütfuna mazhar olmaktır. Bizler bu bayramda bizzat Allahın lütfunu, Allahın rahmetini doya doya alıyoruz ve onu üzerimizde hissediyoruz` dedi.
 
Katılımın oldukça yoğun olduğu bayramlaşma töreninde hep bir ağızdan getirilen salavatlar eşliğinde cemiyet üye ve gönüldaşları bayramlaştı. Bayramlaşma merasimi Nazım Epren Hocanın yaptığı dua ile sona erdi. (Emrullah Araz, Salih Torak, Yakup Moğulgani-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir