• DOLAR 32.582
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2457.373
  • ...
Yetim Ve Mağdurlara Kurban Eti Dağıttılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 
 
BİTLİS - Bayram namazının ardında herkes evine giderken dernek müdavimleri, muhtaç ailelere ulaşmak için seferber oldu.
Dernek Yardım Komisyonu Başkanı Molla Emrullah Uysal Hoca, dernek olarak daha önce tespit etmiş oldukları yetim, mağdur ve muhtaç ailelere yardım ulaştırmak için çalışma başlattıklarını ve bu çalışma neticesinde kendilerine kurban eti getiren duyarlı Müslümanların kurbanlıklarını tespit etmiş oldukları ailelere ulaştırmak için seferber olduklarını dile getirdi.

Uysal, `Tespit etmiş olduğumuz öyle aileler var ki; belki aylarca evine et götürememiş. Belki bayramdan bayrama evine et götürmüştür. Bu durumda bulunan aileler, kurbanların kesildiği bu günlerde gözleri yollarda kendilerine bir parça kurban etini götürecek duyarlı hayırseverleri beklemektedirler.
 
Biz dernek olarak tespit etmiş olduğumuz bu türden ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. Onlarca aileye yardımı ulaştırdık. Ulaşamadığımız aileler de duyarlı halkımızın desteğiyle inşallah ulaşmaya çalışacağız` diye konuştu. Uysal, herkesin ailesiyle vakit geçirdiği bayramlaştığı bir ortamda, vaktini mağdur aileleri yardım ulaştırmaya harcayan dernek üye ve gönüllülerine de teşekkür etti, kurban bağışında bulunanlara duada bulundu, (Şükrü Tontaş - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir